logo

Kingston Technology 30 Yaşında

Kingston Technology, kuruluşunun 30. yılını kutluyor. Kingston 17 Ekim 1987’de CEO John Tu ve COO David Sun tarafından kuruldu.

1987’de faaliyetlerine başladığında sadece tek bir ürün üreten Kingston, DRAM ve Flash ürünleri için yonga plakalarının işlenmesinden son ürüne kadar üretim döngüsünü mümkün olduğunca kontrolünde tutarak, istikrarlı ve stratejik bir şekilde gelişti. Bunu da, büyüyerek, stratejik yatırımlara, ortaklıklara imza atarak ve sektörün ihtiyaçlarına mümkün olduğunca hızlı uyum sağlayarak başardı.

Kingston kurucu ortağı ve CEO’u John Tu “David (Sun) ve ben 30 yıl önce bu küçük şirketi kurarken neredeyse beş parasızdık ve büyük PC üreticileri dışında bizim yaptığımız işi yapan pek kimse yoktu. İşin sonu nereye varacak bilmiyorduk ama bir hayli bol şans ve daha önceleri çalıştığımız, bizi seven ve yardımcı olan insanlar sayesinde yavaş yavaş büyüyüp başarılı bir şirket kurduk. Ofise geldiğim her gün mutlu oluyor ve kendimi şanslı hissediyorum” dedi.

Kingston COO’su ve kurucu ortağı David Sun ise “Şirket olarak bahtı açık olmamızın sebebi çalışanlarımızın alın teri ve birbirimize duyduğumuz saygıdır. John (Tu) ve ben bu şirketi kurduğumuzda, burada çalışan herkesin kendisini bir ailenin parçası gibi hissetmesini istedik. Otuz yıldır felsefemiz şu oldu: ‘Çalışanlarımıza ve bayilerimize iyi bakarsak, onlar da müşterilerimize iyi bakacaktır’. Bu hiç değişmedi ve Kingston’un her başarısının arkasında bir aile olmak oldu” dedi.

Etiketler: » » »
Share
2251 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+4 = ?