logo

KİVA’dan Ramazan Ayına Özel Menü

mh_kiva

Yöresel yemeklerin seçkin adresi olan Kiva, Anadolu’nun yemek zenginliğini bu sefer de Ramazan ayına özel hazırladığı menüsü ile misafirlerine sunuyor.

Anadolu’ya özgü sayısız yemek reçetelerini gün yüzüne çıkaran Kiva, Ramazan menüsünün başlangıcında “Hurma”, “Manda Tereyağı”, “Ovit Balı” gibi hafif lezzetler sunuyor. “Yoğurtlu Dövme Çorbası” ile devam eden Ramazan menüsü “Ilık İmam Bayıldı”, “Alıç Sirkesi ile Zeytinyağlı Enginar Bademli Fava eşliğinde”, “Patlıcan Fesinde Cevizli Yayım ve Tulum Peyniri”, “Gaygana Badıncanlı, Safran ve Yaban otları ile tatlandırılmış, Soğan, Sarımsak Karıştırması, Nar ekşisi çektirmesi ile” gibi farklı lezzet seçenekleriyle damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor.

İftar yemeğini tatlı bir sonla bitirmek Ramazan ayının olmazsa olmazlarındandır. Kiva da iftar menüsünde “Güllaç Yaprakları arasında Vişne Taneli Sakızlı Muhallebi” ve “Güllaç” gibi Ramazan’ın geleneksel tatları ile misafirlerine hem hafif hem lezzetli seçenekler sunuyor.

Anadolu mutfak kültürünün en iyi temsilcisi Kiva, mevsimsel ürünleri kullanarak hazırladığı iftar menüsüyle misafirlerine en taze lezzetleri sunuyor. Kiva, Galata ve Kanyon’daki şubelerinde servis edeceği bu özel iftar menüsü ile misafirlerini bekliyor. Ankara Next Level AVM’nin içinde yer alan Kiva şubesi ise farklı bir iftar menüsü ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kiva İftar Menüsü

Tuz

Hurma

Manda Tereyağı, Ovit Balı, Çayeli Golot Peyniri, Konya Küflü Peynir, Kars Kaşarı, Kuzu Söğüş

Yoğurtlu Dövme Çorbası

Ilık İmam Bayıldı

Alıç Sirkesi ile lezzetlendirilmiş Zeytinyağlı Enginar Bademli Fava eşliğinde

Patlıcan Fesinde Cevizli Yayım ve Tulum Peyniri

veya

Gaygana Badıncanlı, Safran ve Yaban Otları ile Tatlandırılmış, Soğan, Sarımsak karıştırması, Nar ekşisi çektirmesi ile

Karışık Hoşaf

Dane-Yü Hünkar ve Erikli Kuzu

veya

Kayısılı Tavuk Yahnisi

Misk ve Gülsuyu ile tatlandırılmış, Badem ve Gün kurusu Kayısı ile

Güllaç Yaprakları Arasında Vişne Taneli Sakızlı Muhallebi

veya

Güllaç

www.galatakivahan.com/

www.kanyonkiva.com

Etiketler: » » »
Share
3038 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?