logo

KLM Yeniden Kolombiya Uçuşlarına Başladı

mh_klm_kolombiya

KLM, Bogota ve Cali’yi de seferlerine ekleyerek Latin Amerika’da uçtuğu nokta sayısını 11’e, kıtalararası uçuş sayısını ise 67’ye çıkardı. KLM daha önce 1992-1995 yılları arasında da Bogota uçuşları gerçekleştiriyordu. Son dönemde Güney Amerika’nın turizm yıldızı olarak parlayan Kolombiya, seyahat tutkunlarını yeni gözdesi oldu. Cali şehrinin Kolombiya’nın “Kahve Üçgeni” olarak adlandırılan bölgesine yakınlığı şehre ayrı bir öneme de katıyor. KLM, salsa dansının başkenti olarak da adlandırılan Cali’ye Latin Amerika tutkunlarını davet ediyor.

KLM’in Amsterdam-Kolombiya uçuşlarına ilave olarak yolcular Air France ile Paris Charles de Gaulle aktarmalı haftanın yedi günü Bogota ve Cali’ye ulaşma imkanına da kavuştular.

Air France – KLM merkezleri Amsterdam Schiphol ve Paris Charles de Gaulle’den Orta ve Güney Amerika’da 15 destinasyona uçuş sunuyor: São Paulo, Rio de Janeiro, Panama City, Lima, Buenos Aires, Santiago ve Bogotá (hem KLM hem Air France tarafından), Quito, Guayaquil, Paramaribo ve Cali (KLM tarafından) ve Brasilia, Caracas, Cayenne ve Montevideo (Air France tarafından).

Etiketler: » » » » » »
Share
2453 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+10 = ?