logo

Küçük İşletmeler İçin Yeni IP Santralı

mh_karel_ip_santrali

Karel, küçük işletmeler için özel olarak tasarladığı yeni IP santralı MS26IP’yi pazara sundu. Küçük işletmelere kurumsallık, yüksek verimlilik, maliyet tasarrufu ve rekabet avantajı sağlayan ürün, tümleşik iletişim çözümlerini sunarak rakiplerinden fark yaratmalarını sağlıyor. Üstelik bu avantajları, santrala entegre olarak sunulan IP iletişim özellikleri sayesinde ek bir maliyet gerektirmeden, korkulanın aksine çok cazip bir yatırım avantajı ve Karel güvencesi ile sunuyor.

Çalışan sayısı ne olursa olsun bütün şirketlerin, zamanı ve kaynakları en iyi şekilde kullanan akıllı ürünleri tercih ettiğine değinen Karel Pazarlama Direktörü Nurşen Yıldırım “Günümüzde iletişim ile sağlanan faydalar önemli rekabet avantajları sunar hale geldi. Bunun farkında olan büyük işletmeler IP iletişim çözümlerimizi alıp kullanıyorlar. Biz yeni ürünümüz MS26IP ile küçük işletmelerin de bu faydaları kullanmalarını sağlayacağız. Yeni santralımız Karel MS26IP gerek sunduğu verimlilik, gerekse ilk yatırım maliyeti açısından ideal bir ürün. Tümleşik İletişim Çözümlerine kolayca erişim imkanı veren MS26IP, büyük işletmelerde olduğu gibi küçük işletmelere de her yerden, kesintisiz ve ekonomik iletişim imkanı sunuyor” dedi.

Her an her yerden kesintisiz iletişim

Otomatik karşılama, sesli mesaj, ses kayıt,  sesli mesajların ve ses kayıtlarının e-posta ile gönderimi gibi faydalı özellikler sunan cihaz, kullanıcılara bilgisayarlarından, tabletlerinden ve akıllı cep telefonları üzerinden her an her yerden kesintisiz ve ücretsiz iletişim imkanı sağlıyor. Bu sayede hareket halinde olan çalışanlar, dahili numaraları üzerinden doğrudan görüşme gerçekleştirebiliyor.

Düşük maliyet, yüksek verimlilik

Cihaz, sahip olduğu IP iletişim özellikleri sayesinde, tümleşik iletişim çözümlerine kolaylıkla erişim imkanı veriyor. Ürün bu sayede küçük işletmelere uzak noktalarda bulunan kişilerle sesli ve görüntülü konferans yapma, kaydetme, yeniden görüntüleme ve raporlama imkanı sunuyor. Böylece, toplantılar için harcanan süre kısalırken, oluşan iletişim maliyeti azalıyor. Cihaz santralının yönetim ve bakımı, internet üzerinden uzak erişim ile lokasyona bağlı kalmadan yapılabiliyor.

Etiketler: » » »
Share
1963 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+8 = ?