logo

Kullanıcılarına Sürpriz Hediyeler Kazandıran Online Araştırma Platformu

Napolyon.com, her ay farklı içeriklerle ve her güne özel ayrı bir fırsat sunarak farklı görev, anket ve yarışmalarla her yeni haftayı çeşitli kazanç fırsatlarıyla selamlıyor. Son 3 ayda mobil uygulamasıyla toplam 33 bin aktif yeni üyeyi bünyesine katan Napolyon, Haziran ayında Bilyoner.com üzerinden belirlenen profildeki Napolyon üyelerine Mercedes-Benz kampanyası için eğlenceli 3 sorudan oluşan bir “Gizli Görev” paylaştı. En sonda bulunan; “Hem bahis oynayıp hem de çekiliş hakkı kazandığımda ben” sorusu için “Havalara uçarım” ve “Heyecanlanırım” yanıtlarını veren kişiler ile firmanın kampanya sayfasının linki paylaşıldı. Linke tıklayıp kampanyaya katılan kişiler ise 1000 NÂP Puan ve 10 Kupa kazanma fırsatının yakaladı.

Temmuz Ayına Özel Fırsat ve Ödüller

Napolyon’da Temmuz ayı boyunca her Pazartesi, 10 sorudan oluşan 1 dakikalık Bilgi Yarışması yayında olacak. Bu yarışmadaki sorular, her hafta yenileniyor. Haftanın sonunda ise yarışmayı en kısa sürede ve en fazla doğru yanıtla bitirerek en yüksek puana sahip olan katılımcı birinci oluyor ve 100 bin NÂP Puan kazanıyor. İlk 10’a giren yarışmacılar ise 10 bin NÂP Puan kazanma şansı yakalıyor. Yarışmacılar ayrıca, her katılım başına 3 Kupa kazanıyorlar.

Salı günleri, mobil uygulama görevlerinden “Haftanın Gizli Sorusu”nu ilk cevaplayan 1000 kişi, NÂP Puan kazanma şansı yakalıyor.

Çarşamba günleri ise 10 sorudan oluşan 2 dakikalık Bilgi Yarışması yepyeni sorularla yayında olacak. Haftanın sonunda yarışmayı en kısa sürede ve en fazla doğru yanıtla bitirerek en yüksek puana sahip olan kişinin kazanacağı yarışmanın ödülü ise 75 bin NÂP Puan. İlk 10’a giren yarışmacılar ise 7.500 NÂP Puan kazanıyor ve ek olarak her katılım başına 2 Kupa kazanıyorlar.

Perşembe günleri, Napolyon’un Sosyal Medya hesaplarından paylaşılan görsellerin altına yorum olarak yazılan kodu, Napolyon mobil uygulamasının Kazan bölümündeki Sosyal Kod alanına ilk giren katılımcılar, 1000 NÂP kazanıyor.

Cuma günleri ise, Napolyon’da 10 sorudan oluşan 3 dakikalık Bilgi Yarışması yepyeni sorularla yayında olacak. Haftanın sonunda yarışmayı en kısa sürede ve en fazla doğru yanıtla bitirerek en yüksek puana sahip olan kişinin kazanacağı ödül ise 50 bin NÂP Puan. İlk 10’a giren yarışmacılar ise 5 bin NÂP Puan kazanıyor ve ek olarak her katılım başına 1 Kupa kazanıyorlar.

 

Etiketler: » »
Share
2097 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+2 = ?