logo

Kupadu İle Tüm Mekânlar Tek Platformda

mh_kupadu_gorsel

2010 yılından beri 130’un üzerinde markaya hizmet veren yeni nesil reklam ajansı MODD/Works, girişimcilik faaliyetleri için startup bölümlerini hayata geçirdi.  5 girişimci tarafından bu bölümde hayata geçirilen projeler farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. Eğlenmek için konseptlerine uygun mekânı bulmakta zorlanan 5 girişimci Kupadu’yu kurarak tüm mekânları bir platformda bir araya getirdi.

Kupadu Yönetici Ortağı Cem Has “Ajansımızın 5’inci yılını kutlamak için bir parti organize etmek istedik. Fakat partimizin konseptine uygun bir mekân bulamayınca iptal etmek zorunda kaldık. Aklımıza etkinlik kategorilerine yönelik mekân önerisi sunan bir platform oluşturmak geldi ve Kupadu’yu hayata geçirdik. Kupadu ile fotoğraf, dizi ve film prodüksiyon çekimleri için mekan arayan yapımcıları; doğum günü, parti gibi organizasyonlar için yer arayan heyecanlı girişkenleri; mekanlarını kiralayarak ek gelir kazanmak isteyenleri bir platformda buluşturduk” dedi.

Tek tıkla etkinlik mekânlarını seçebilirsiniz

Farklı kategorilerdeki mekânları bir platformda toplayan Kupadu, Türkiye’de gizli kalmış etkinlik mekânlarını bir araya getirerek ihtiyaçlara göre şekillendirebilme fırsatı sunuyor. Kupadu,  düğün, kurumsal, parti, prodüksiyon kategorileriyle aradığınız mekan seçimlerinde tekneden yalıya, restauranttan platolara kadar 16 farklı kategoride mekân önerisiyle ihtiyaçlarınızı tek çatı altında topluyor.

Özel mülkiyetiniz ile ek gelir imkânı

Kupadu sadece hizmet alanlara seslenmiyor. Etkinlik düzenlemeye uygun özel mülkiyet sahipleri de Kupadu sayesinde kapılarını kullanıma açarak ek gelir kazanıyor. Kupadu’da evinizi, klasik arabanızı, mekânınızı hatta odanızı bile kiralamanız mümkün.

Kiralama hizmeti vermek ve kiralama hizmeti almak isteyenleri bir araya getiren Kupadu, Herhangi komisyon ödemeden mekânlar ile direkt olarak iletişime geçme imkânı sunuyor. Kupadu hizmetlerinden yararlanmak için www.kupadu.com adresine girerek ücretsiz olarak gerçekleştireceğiniz üyelik yeterli.

Etiketler: » »
Share
1667 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+6 = ?