logo

Kurumsal GSM Hatlarınızı Hem Ölçümleyin Hem Yönetin

mh_cokodeme_web_gorsel

Onuss Yazılım, Cokode.me ile KOBİ’lerin GSM faturalarını analiz edip raporluyor ve hat kullanım alışkanlıklarına göre en uygun tarifeyi öneriyor. Böylece KOBİ’ler en doğru tarifeyi öğrenerek fazla fatura ödemekten kurtulabiliyor. Cokode.me internet üzerinden Online Fatura Detay Kontrol, Raporlama ve Tarife Önerme Destek Servis hizmeti sunuyor.

Nerede aşım yapıldığını gösteriyor

10 veya yüzlerce GSM hattına sahip olan KOBİ’ler kampanyalardan faydalanıyor ancak kullanım detaylarını, aşım ücretini veya tarifeyi inceleyemiyor. Cokode.me’ye üye olan şirketler, gerçekleşen ve taahhüt edilen arasında oluşan aşım farklarını kontrol edebiliyor, tarife değişimine gidebiliyor veya şirket içinde tedbir alabiliyor. Faturalardaki KDV, ÖİV kalemlerinin hesaplamaları için harcanan zaman kayıplarının bu servisle önüne geçiliyor.

KOBİ’ler Cokode.me’ye ücretsiz üye olarak sistemi deneyebiliyor. KOBİ’ler, üye olduktan sonra operatöründen kullanım detay raporunu istiyor. Daha sonra kullanım detaylarını sisteme yüklüyor. Cokode.me kullanım alışkanlıklarına göre doğru tarifede olup olmadığını söyleyebiliyor. Aşımları tespit edip raporlamak veya yeni hat alırken tarife seçmek de mümkün oluyor. Diğer operatörlerin avantajlı tarifelerine de gözatılabiliyor.

100 bin hattı yönetiyor

cokode.me, adresify.com ve rotamen.com B2B online servisleri de hayata geçiren ONUSS Yazılım Şirketi tarafından geliştirildi. ONUSS, %100 Türk sermaye ile Ar-Ge proje değeri yüksek projeler geliştirmek üzere 2002 senesinde kuruldu. Cokode.me tarife altyapısında 2012’den itibaren Akbank’ta sayısı 100.000’leri bulan Ses, Data ve GSM Hattını, Talepten Tedariğe tüm iş süreçleriyle yöneten, uçtan uca bankada entegre konumlandırılmış ONUSS sistemi ONTELKO envanter ve masraf yönetim sistemi başarısı ve bilgi birikimi var.

Etiketler: »
Share
1668 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+3 = ?