logo

LaCie’den Yeni Depolama Ürünü: 2big Dock

LaCie, fotoğraf ve video ile profesyonel olarak ilgilenen kişilere yardımcı olabilecek yeni depolama ürünü 2big Dock’u satışa çıkarıyor. Yüksek hız ve kapasiteyi bir arada vaat eden ürün, 20TB’lık modelinde 200 bin fotoğraf depolayabiliyor, saniyede 450MB veri akışı ile bir saatlik 4K videoyu bir dakikada aktarabiliyor.

LaCie Türkiye Yöneticisi Erhan Arslan, cihaz ile yüksek boyutlardaki fotoğraf ve videoların oldukça hızlı ve kolay bir şekilde aktarılabildiğini, böylece kişilerin projelerini daha kısa sürede düzenleyebileceğini belirtti.

Cihaz üzerinde bulundurduğu bağlantı noktaları sayesinde veri akışını kolaylaştırıyor, depolamanın merkezi haline geliyor.

Full HD ve 4K çözünürlüklü ekranlara direkt bağlanabilen cihazda, SD ve Compact Flash kart yuvaları, iki adet Thunderbolt 3, USB 3.1 (USB-C) bağlantı noktaları bulunuyor. Cihaza takılan hafıza kartındaki görüntüler doğrudan Adobe Lightroom veya Premiere Pro’ya yüklenebiliyor.

Akıllı telefon ve tabletlerinizin içindeki verileri de yedekleyebileceğiniz cihaz, USB bağlantısı üzerinden mobil cihazlarınızı şarj edebiliyor.

Cihazın içinde iki adet Seagate’in 7200RPM ve 256MB cache’e sahip en üst seviye kurumsal diski olan IronWolf Pro bulunuyor. Bu diskler 7×24 çalışabilen, RV sensörü sayesinde titreşimden etkilenmeden okuma ve yazmaya devam edebilen özel disklerdir. Ayrıca Raid 0,1 seçeneği sunan cihaz verilerinizi iki kat koruma altına alıyor.

Gövdesi alüminyum kaplı olan ve özel fan sistemi sayesinde ısınmadan çalışabilen cihaz, 5 yıl garantiye sahip. Cihazın 20TB dışında 12TB ve 16TB’lık seçenekleri de bulunuyor.

Etiketler: » » » » » »
Share
2264 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+6 = ?