logo

Lenovo’dan Yeni Bir Yol Arkadaşı: Yoga 500

mh_lenovo_yoga500

Efsaneleşen Lenovo Yoga dizüstü bilgisayarın 360 derece dönebilen teknolojisine uygun fiyata sahip olmak istiyorsanız yeni Yoga 500 tam size göre.

Çok Modlu Tasarım

360 derece dönerek dizüstü, stand, çadır ya da tablet modunda kullanım imkanı sunan dokunmatik ekranlı Lenovo Yoga 500, çok modlu bilgi işlem rahatlığını bütçenizi zorlamayacak bir fiyatla sunuyor. 1920×1080 çözünürlüğe sahip full HD dokunmatik ekranı ve güçlü işlemcisi sayesinde tablet modundayken kusursuz eğlence imkanı sunan cihaz, Dolby Digital ses sistemi sayesinde mükemmel bir ses kalitesi sunuyor. Saniyeler içinde yüksek dosya transferlerini sağlayan Lenovo SHAREit yazılımıyla birlikte sahip olacağınız cihaz, estetik kasasıyla da dikkat çekiyor.

Intel Core i5 işlemcili yeni cihaz sahipleri, aynı zamanda ücretsiz Windows 10 upgrade imkanına da sahip olacak. Ayrıca 2 GB Nvidia 920 ekran kartına sahip olan cihaz, 1 TB SSHD depolama alanıyla da öne çıkıyor. 6 saate varan pil ömrüyle cihaz, Vatan Bilgisayar’da 1.799 Liralık uygun fiyatıyla satışa çıktı.

Etiketler: » » »
Share
3004 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?