logo

Logitech K400 Plus Klavye İle Televizyonumuzu Kontrol Edin

mh_logitech_k400_plus

Logitech’in yeni kablosuz oturma odası klavyesi Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus ile televizyonunuzu kontrol etmek artık daha kolay. Cihazın yaklaşık on metreye kadar kablosuz kullanım özelliği ve dokunmatik mouse özellikleri ile koltuğunuzdan kalkmadan televizyon keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız “Oturma odaları, hepimizin dinlendiği, eğlendiği ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirdiği mekanlar. K400 Plus, televizyonunuzu  kontrol etmenize yardım ederek oturma odası keyfinizi daha da arttırıyor’’ dedi.

Ayarlanabilen ışıklı gösterge ve dokunmatik mouse özelliklerini bir arada sunan kompakt klavye ve aynı zamanda da bir mouse olan  cihaz, kısayol tuşları, menü yönlendirmeleri, yön tuşları ile ses kontrolü ve menü yönlendirmeleriyle dijital eğlencelerinize kolay ulaşım sağlıyor.

Modern oturma odalarına uygun olacak sekilde nötr gri renkte üretilen cihaz, şık ve  yuvarlak hatlı, ince tasarımı ile dikkat çekiyor. Cihaz, 18 ay pil süresi ile dijital eğlencelerinizin kesintiye uğramamasını sağlıyor.

Cihazın tavsiye edilen satış fiyatı 45 USD olacak.

Daha fazla bilgi için: www.logitech.com/K400Plus

Etiketler: » »
Share
2261 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+10 = ?