logo

Logo Yazılım Yeni Ürünlerini Logosphere’de Tanıttı

mh_logo_yazilim_bugra_koyuncu

Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu

Logo Yazılım, bu yıl 5.sini düzenlediği Logosphere’de tüm ekosistemiyle bir araya geldi. Wyndham Grand İstanbul Levent’te 5 Ekim 2016 tarihinde düzenlenen etkinliğe Logo kullanıcıları, iş ortakları, Logo ürünlerini tanımak isteyen firmaların temsilcileriyle Bilişim Sektörü’ne ilgi duyan akademisyen ve öğrencilerden oluşan 900 kişi katıldı.

Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu’nun açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Logo’nun pazara sunduğu web tabanlı yeni ürünlerini tanıttığı sunumla devam etti. Gün boyunca 7 salonda yapılan 40 paralel oturumda Logo platformu üzerinde geliştirilen çözümler ve son teknolojiye sahip uygulamalar tanıtıldı. Etkinlikte 14 farklı başarılı iş uygulaması sunumu da yer aldı.

Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu “Logosphere’in yazılım sektöründe yılın en büyük ve önemli buluşmalarından biri olmasından gurur duyuyoruz. Her yıl daha da büyüyen ve güçlenen Logo olarak temel amacımız ürünlerimizi kullananların verimlilik üretmesini, işini büyütmesini sağlamak. Bu anlamda hep birlikte bir kader birliği yapıyoruz. Logo büyüdükçe daha fazla değer üretiyor ve bu değeri yine kendi ekosistemine yararlı olmak için kullanıyor. Gelecekte bizi etkileyecek tek bir trend, paradigma ya da dönüşümden söz etmek mümkün değil. Yani diyebiliriz ki gelecek hibritte. Birçok eğilimle, trendle aynı anda uğraşıp bunlarla başa çıkmamız, verimlilik elde edecek şekilde yararımıza kullanmamız gerekecek. Bunların öncelik sıralaması herkes için farklı olacağından, gerekli ya da yararlı olanları seçmek, önceliklendirmek ve geleceği bu şekilde planlamak gerekiyor. Örneğin Cloud (bulut) çözümler son yıllarda en çok konuştuğumuz konulardan biri ve çalışmalar gösteriyor ki Cloud 2020 yılına kadar çok ciddi şekilde büyüyecek. Ancak yine de B2B yani uygulama yazılımları alanında piyasada var olan sistemlerin sadece %30’u Cloud’a geçmiş olacak. Büyük bölümü yine bildiği, tanıdığı mevcut sistemler üzerinde çalışmaya devam edecek. Yine uygulama yazılımları alt segmentlerinden ERP çözümleri en çok tercih edilen çözümler olmasına rağmen gelecek gösteriyor ki, CRM ve İş Analitiği gibi çözümler hızla yaygınlaşacak. Yaptığımız işleri yeniden kategorize etmemiz ve kullanacağımız teknolojilere, çözümlere, süreçlerin niteliğine göre karar vermemiz gerekiyor. Aslında her şeyden önce ‘En iyi bileşen, en iyi küme, en iyi hibrit mimari nedir?’ sorusuna cevap bulmamız gerekiyor. Son yılların vazgeçilmez teması bir çok farklı sistemi desteklemek, entegre kullanmak ve bunları yönetmek. Logo Yazılım olarak yeni nesil teknolojilerle geliştirdiğimiz bir çok ürünle bu dönüşüm sürecini çok boyutlu olarak destekliyoruz. Kullanıcı dostu, kullanımı kolay ve App in App teknolojisiyle kullanıcılara farklı bir deneyim sunan 3 Serisi J-guar, Netsis, Go ve Tiger gibi ERP ürünleri ve web tabanlı yeni çözümlerimiz bu yaklaşımın örnekleri. Bu süreçte en doğrusu her türlü yeniliğe açık olmak, ancak kendi gerçeklerimizi, işimizin faydasını göz ardı etmeden sağlam ve akılcı kararlarla strateji oluşturmak. Ancak tüm bileşenleri bir araya getirdiğimizde gerçek bir stratejiden, verimlilikten ve rekabet avantajından söz edebiliriz. Logo tüm bu gelişmeleri ve eğilimleri analiz ederek yatırımlarının odağına bu trendleri alıyor” dedi.

Logosphere’de her yıl verilen “Sadık Müşteri” ve “Başarılı Proje Ödülleri” de sahiplerini buldu.

Etiketler: » »
Share
1924 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+6 = ?