logo

Londra’da Beş Çayları Artık Simit Sarayı’ndan

mh_simit_sarayi_londra

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışı açılışlarını tüm hızıyla sürdüren Simit Sarayı, 6 Şubat 2015, Cuma günü Londra Oxford Street’te açtığı ilk mağazasıyla lezzetlerini İngiltere pazarına taşıdı.

Hafta içi 06:30-22:00, hafta sonu 06:30-24:00 saatleri arasında hizmet veren Londra Simit Sarayı’nın menüsünde; simit nutella, somon füme ve avakodolu simit gibi farklı simit çeşitlerinin yanı sıra börek, poğaça, dürüm ve pide çeşitleri, pizzalar, ev tipi tatlı ve kurabiyeler, pastalar, Simit Sandwich Mediterranian, Simit Sandwichtuna, Simit Sandwich Cheddar & Turşu sandviç seçenekleri ve birbirinden lezzetli çorbalara kadar uzanan farklı tatlar yer alıyor.

Londra Simit Sarayı’nın açılışını gerçekleştirerek 2015 yılı için belirledikleri hedeflerinden ilkini gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu “Londra’daki ikinci mağazamızı da Mart ayı içinde Bond Street’te hizmete sunacağız. 2015 sonuna kadar İngiltere’de toplamda yedi mağazaya ulaşmayı planlanıyoruz. Yıl sonuna kadar yurt dışında 139, Türkiye’de ise 312 olmak üzere toplam 451 mağaza sayısına ulaşacağız ve yaklaşık 3.000 kişiyi daha istihdam edeceğiz. Avrupa üssümüzü Londra’ya kuruyoruz. Avrupa’daki mağazalarımızı Londra’dan yöneteceğiz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
2545 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+5 = ?