logo

“Master of Orion” Yeniden Hayat Buluyor

mh_master_of_orion_gorsel

20. yüzyıl tank, uçak ve gemilerinin savaştığı “World of…” serisinin yaratıcıları Wargaming, efsanevi bilim kurgu strateji oyunu Master of Orion’ı yeniden geliştirdiğini duyurdu. “4X” tarzı oynanışın öncüsü olarak nitelendirilen Master of Orion, yayınlandığı dönemde tüm dünyada oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran klasik bir oyun olma özelliğine sahip. Orijinal oyunun ince detaylarla bezeli ve stratejiye dayalı oynanışı sayesinde kazanmak için güç kullanmak, diplomasiden faydalanmak veya kaynak biriktirmek gibi farklı yollar izlemek mümkündü.

Wargaming, Master of Orion ile büyük başarı kazanmış oyunu Massive Assault günlerine ve kökleri olan bilim kurguya geri dönüş yapıyor. Arjantin merkezli NGD Studios ve ilk Master of Orion’ı geliştiren ekibin önemli üyeleri tarafından tasarlanan bu yeni oyunun, alışılagelmiş “4X” oynanış tarzına sadık kalacağının altı çizilmekte.

Oyunun baştan tasarlanan görselleri keşfedilmeyi bekleyen engin galaksiye hayat verirken, bu evrende yaşayan pek çok ırka da benzersiz bir karakter katıyor. Yenilenmiş kullanıcı arayüzü, orijinal oyunun bestecisi tarafından hazırlanan müzikler, tanınmış aktörlerin yaptığı seslendirmeler, yeni oyun içi eğitimler ve çok daha fazlası Master of Orion’da bir araya gelerek oyunseverlere heyecan dolu bir deneyim sunacak.

Wargaming CEO’su Victor Kislyi “Master of Orion, hem şirket olarak Wargaming’i hem de oyun yapımına ilgi duymaya başlamama sebep olduğu için beni geçmişe döndüren bir oyun. Serinin tarzı bunca yıldır popülerliğini hiç kaybetmedi. Master of Orion’a yeniden hayat vermek için NGD Studios ile çalışıyor olmak ekibimiz için gerçekten heyecan verici bir süreç dedi.

NGD Studios’un kurucu ortağı ve CEO’su Andrés Chilkowski’ “Master of Orion’ın çok eski hayranları olarak, büyük beğeni kazanmış bu oyunun yeniden geliştirilmesine yardımcı olmak adeta bir hayalin gerçekleşmesi gibi. Genel anlamda oyuna pek çok yenilik katmış olsak da bu versiyonun hem daha önce oynamış olanların hem de ilk kez oynayacakların beğenisini kazanacağına eminiz” dedi.

Master of Orion hakkında daha fazla bilgi edinmek için: http://masteroforion.eu

Etiketler: » » »
Share
1987 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+9 = ?