logo

Maxihaber.net 11 Yaşında

mh_maxihaber_aykut_altindag1

Bundan tam 11 yıl önce 23 Nisan 2004 tarihinde sadece internet üzerinden yayın hayatına başlayan www.maxihaber.net – “Online Sektörel Gazete” bugün 11. yaşını kutluyor.

11 yıl boyunca ağırlıklı olarak teknoloji ve bilişim ekonomisi haberleriyle  Bilişim Sektörü’nün nabzını tutan, iş dünyasına teknoloji penceresinden bakan maxihaber.net  her gün binlerce sektör profesyoneline ve okuyucularına haberi ulaştırıyor.

Kurulduğu ilk günden bu yana haberi kaynağında takip eden yayında okuyucular 11 yıl boyunca 22.000’e yakın habere, 650’ye yakın röportaja ve 1000’e yakın fotoğraf galerisine ulaştılar.

Tüm ticari faaliyetlerini ASAYER Danışmanlık çatışı altında yürüten Maxihaber.net’in 11. yılıyla ilgili açıklama yapan Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ “Belki her yıl tekrar ediyor olabilirim ama bize 11 yıl boyunca destek veren tüm dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Geçen bu sürede her gün güncellenen online bir gazeteyi belki nicelik açısından değil ama nitelik olarak Türkiye’nin en büyükleri ile rekabet eden güvenilir bir yayın haline getirdik. Özellikle sanata verdiğimiz büyük destek bizim en büyük övünç kaynağımız. Sektörümüzde önemli bir oyuncu olarak yolculuğumuza  emin adımlarla devam ediyoruz.  Tüm teknolojik altyapımızı yenileyerek çok daha estetik ve hızlı olarak habere ulaşmanızı sağlıyoruz. Daha yapacak çok işimiz var ” dedi.

Etiketler: » » » »
Share
2816 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+6 = ?