logo

Media Markt 45’inci Mağazasını Kocaeli Ncity AVM’de Açtı

mh_media_markt_kocaeli_2

Media Markt, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. 31 Mart 2016 tarihinde Türkiye’deki 45’inci, Kocaeli’deki 2’inci mağazasını NCity AVM’de açtı. 800 metrekarelik şehir mağazasıyla tüketicilerine daha da yakınlaşan Media Markt, yeni konsept mağazasında binlerce ürünü açılışa özel kampanyalı fiyatlarla tüketiciler ile buluşturdu. Açılışa özel fiyatlar 3 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek.

Kocaeli NCity AVM’deki mağaza açılışına ilişkin konuşma yapan Media Markt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım Yaptığımız araştırmalara göre Kocaeli halkı Media Markt’ı çok seviyor ve mağazalarımızı daha çok noktada görmek istiyor. Müşterilerimizin beklenti ve görüşlerini merkeze alan vizyonumuz gereği, tüketicilerimiz nerede, nasıl alışveriş yapmak istiyorlarsa biz de orada oluyoruz. Bu sebeple Media Markt olarak Kocaeli’deki tüketicilerimizin beklentilerine kulak vererek kentteki 2’inci mağazamızı şehrin tam kalbindeki Ncity Alışveriş Merkezi’nde açtık. Rakipsiz fiyatlarımız, kaçırılmaz kampanyalarımız, ürün çeşitliliğimiz ve hizmet kalitemiz ile Kocaeliler’in yüzünü güldüreceğimize inanıyor, yeni mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Media Markt’ın Ncity şehir mağazasının açılışı yoğun ilgiyle karşılaştı

Media Markt’ın Ncity’deki yeni konsept şehir mağazası Kocaeliler tarafından yoğun ilgi gördü. Açılışa özel indirimli fiyatlarıyla Ultra HD televizyonlar, cep telefonları ve notebooklar en çok tercih edilen ürünler oldu.

15 uzman personelin hizmet vereceği Ncity’deki yeni mağazasında Media Markt, açılışa özel kaçırılmayacak alışveriş fırsatlarını, anlaşmalı bankasından 3000 TL’ye kadar yüzde 0 faizli 12 ay vadeli kredi imkanı ile sunuyor. Ayrıca tüm bu fırsatlara açılışa özel ücretsiz eve teslimat olanağı da eşlik ediyor.

www.mediamarkt.com.tr

Etiketler: » »
Share
2785 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+9 = ?