logo

Media Markt Türkiye Yönetimini Peter Leisten’e Emanet Etti

mh_media_markt_peter_leisten

Peter Leisten

Elektronik market zinciri Media Markt Türkiye’nin yeni CEO’su Media-Saturn Holding’in Türkiye’den sorumlu tecrübeli ismi Peter Leisten oldu. Leisten, 16 Mart 2015 tarihi itibariyle yeni görevine başladı.

Media Markt Türkiye’nin yeni CEO’su Peter Leisten, Media-Saturn Holding’de üst düzey yönetici olarak pek çok pozisyonda görev aldı. 2012 yılından bu yana Media Markt Türkiye’nin bağlı olduğu Media-Saturn Holding’de Başkan Yardımcısı ve Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü (COO) olarak görev yapan Leisten, aynı zamanda Türkiye pazarından da sorumluydu. Ülkeyi çok iyi tanıyan ve yıllardır Türk tüketicisini yakından gözlemleyen Leisten’ın Media-Saturn’ün büyüme stratejisi dahilinde Türkiye’nin en güçlü oyuncularından biri olmasında büyük rolü bulunuyor.

Mağazacılık sektöründe edindiği deneyimlerini, ileriki yıllarda şirketin yönetim vizyonuna taşıyan ve üstün yönetim becerileriyle kendisini kanıtlamış olan Leisten, Media Markt Türkiye’nin CEO’luk görevini üstlenmiş olmaktan büyük heyecan duyduğunu belirterek “Media Markt Türkiye, müthiş performansı ve yüksek potansiyeli sayesinde, pazarda stratejik olarak çok önemli bir yere geldi. Geçtiğimiz yıllar içerisinde pek çok başarıya imza attık. Pazarın üzerinde büyüme gösterdiğimiz Türkiye’de yatırımlarımızı artırarak önümüzdeki dönemde de büyümeye devam edeceğiz dedi.

Etiketler: » »
Share
2041 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?