logo

Media Markt’ın Amiral Mağazası ViaPort’ta Açıldı

mh_media_markt_viaport

Soldan sağa: Media Markt ViaPort Mağaza Müdürü İzzet Kaymak, İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı Şekib Avdagiç, Media Markt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Via Properties Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayraktar

Media Markt, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Media Markt, Eylül ayı için planlanan mağaza yatırımları kapsamında 4’üncü ve Türkiye’deki 45. mağaza yatırımını 29 Eylül 2016 tarihinde İstanbul, ViaPort Outlet’te amiral mağaza olarak hayata geçirdi.

Mağazanın kurdele kesim törenine Media Markt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı Şekib Avdagiç katıldı.

Media Markt’ın amiral mağazası, içinde heyecan verici birçok teknolojik yeniliği ve uygulamayı barındırıyor.

Akıllı Hizmet Noktası ile Daha Kaliteli Hizmet

Media Markt’ın ViaPort Outlet’teki mağazası Akıllı Hizmet Noktası ile müşterilerine ayrıcalıklı bir hizmet sunacak. Akıllı Hizmet Noktasına giden müşteriler, kurulumdan güncellemeye, veri yedeklemekten e-posta aktivasyonuna kadar birçok hizmeti Media Markt’ın uzman danışmanlarından alabilecekler.

Türkiye’nin En Büyük TV reyonu

Türkiye’nin en büyük TV reyonuna sahip olan yeni mağazada, UHD televizyonlardan kavisli modellere uzanan, farklı boyut ve görüntü özelliklerinde, her beklentiye ve bütçeye uygun televizyon bulunuyor.

Huawei’nin Türkiye’deki ilk “Mağaza içinde Mağaza” uygulaması

Media Markt’ın ViaPort Outlet’teki mağazası Huawei’nin Türkiye’deki ilk “Mağaza içinde Mağaza” uygulamasına da ev sahipliği yapıyor. Huawei, mağaza içi özel deneyim alanında en yeni ürün ve teknolojilerini Media Markt’ın ziyaretçileriyle buluşturacak.

Sanal Gerçeklik ve Drone Deneyim Alanları

Mağaza, sunduğu pek çok yenilikle de fark yaratacak. Ziyaretçiler, son dönemlerin gözde teknolojisi Drone’u ve Sanal Gerçeklik uygulamasını mağazadaki özel alanlarda deneyimleme fırsatı bulurken; mağaza ziyaretçilerine özel oluşturulan Lounge bölümünde de hem dinlenebilecek hem de kiosklar aracılığıyla online alışveriş yapabilecekler.

Media Markt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, dijitalleşmenin öncelikli yatırım alanları arasında bulunduğunu belirterek ”ViaPort Outlet mağazamız dijital dönüşüm uygulamalarımızın canlı bir örneği oldu. Buna ek olarak şu an prototipi üzerinde çalıştığımız robot bilgisayarlarımız da mağazalarımızda dolaşarak basit soruları yanıtlayabilecek ve müşterilerimize keyifli anlar yaşatacaklar dedi.

“Hedefimiz, Türkiye’de açık ara pazar lideri olmak”

Türkiye’nin en çok tercih edilen elektronik perakendecisi olma vizyonuyla yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Gökyıldırım, İstanbul ViaPort Outlet mağazasıyla eşzamanlı olarak Eylül ayındaki 3’üncü yatırım olan Konya’da Kule Site AVM’deki yeni mağazanın da hizmete açıldığını ifade etti. Gökyıldırım “15 ülkede faaliyet gösteren Media Markt, bulunduğu çoğu pazarda açık ara pazar lideri. Türkiye’de sadece pazar lideri olmayı değil, açık ara pazar lideri olmayı hedefliyoruz. Bu hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Açılışa özel etkinlikler ve indirim fırsatları

Media Markt’ın ViaPort Outlet’teki amiral mağazası ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Açılışa özel indirimli fiyatlarıyla Ultra HD televizyonlar, akıllı telefonlar ve notebooklar en çok tercih edilen ürünler oldu.

İndirimli alışveriş fırsatlarının yanı sıra, düzenlenen birbirinden renkli etkinliklerle de ziyaretçiler keyifli vakit geçirdiler. Hoverboard yarışması, mağaza içinde eğlenceli görüntülere sahne olurken, “Kısa Mesafede Rekor Alışveriş” yarışmasına katılan ziyaretçiler de 2 dakikalık süre içerisinde tutarı en yüksek ürünü toplamak için kıyasıya yarıştılar. Yarışmaları kazananlar, Media Markt’tan sürpriz hediyelere sahip oldular.

www.mediamarkt.com.tr

Etiketler: » »
Share
5182 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?