logo

MediaMarkt 51. Mağazasını Esenyurt’ta Açtı

MediaMarkt, mağaza yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu doğrultuda, 22 Eylül 2017 tarihinde İstanbul Esenyurt City Center’da kentteki 16’ıncı, Türkiye’deki 51’inci mağazasını tüketicileriyle buluşturdu. Açılışı yoğun ilgiyle gerçekleştirilen mağazada, tüketiciler açılışa özel yüzde 75’e varan indirim ve son teknoloji ürünlerle alışveriş keyfini doyasıya yaşadı.

50 bine varan teknolojik ürün ve 5 binden fazla aksesuar çeşidi

Esenyurt City Center’daki mağazası ile İstanbul’da 16’ıncı kez tüketiciyle buluşan MediaMarkt, alışveriş yapma deneyimi yaşatmanın ötesine geçerek onlara en iyi müşteri deneyimini de sunuyor. Bununla birlikte MediaMarkt, Türkiye’de ilk kez Esenyurt City Center’da, yeni mağazasının yanı sıra bir üst katta kurduğu dijital kiosk ile de tüketicilerle buluşuyor. Tüketiciler, MediaMarkt servislerine kolaylıkla ulaşıp, aksesuar ürünlerini rahatlıkla satın alabiliyor ve farklı ürün talepleri için mağazaya yönlendiriliyor.

Yoğun ilgiyle açılışı gerçekleştirilen mağaza içinde deneyim alanları sayesinde tüketiciler son teknoloji ürünleri yakından tanıma ve inceleme fırsatı yakalarken, GameZone alanlarında ise oyunseverler en iyi gaming ürünlerle bir araya geldi.

50 bine varan son teknoloji ürün ve 5 binden fazla aksesuar çeşidiyle ziyaretçilerini ağırlayan mağaza, 19 çalışanı ve 1262 metrekarelik satış alanına sahip.

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım “MediaMarkt olarak, kesintisiz büyüme hedefimizle Türkiye’deki 51. mağazamızı hizmete sunmanın gururunu yaşıyoruz. Tüketicilerimizi merkeze alan anlayışımızla onların beklentilerine kulak vererek en iyi konumlarda mağaza yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Esenyurt’taki yeni mağazamızda ürün çeşitliliğimiz ve hizmet kalitemiz ile tüketicilerimizin yüzünü güldüreceğimize inanıyor, yeni mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tüketiciler son teknoloji ürünlere rakipsiz fiyatlarla sahip oldu!

Açılışa özel fiyatlarla beyaz eşyadan dizüstü bilgisayarlara kadar birçok ürünü ziyaretçilerle buluşturan MediaMarkt, LENOVO IDEAPAD 310 A10 BLACK dizüstü bilgisayarları 2599 TL yerine 1699 TL’ye, HOMETECH HT 7R tabletleri 299 TL yerine 179 TL’ye, AEE LYFE SILVER aksiyon kamerasını 599 TL yerine 399 TL’ye, SAMSUNG N920 GALAXY NOTE 5’i 2999 TL yerine 2099 TL’ye, klavye,mouse, kulaklık ve mousepadden oluşan TRUST 51720 Gaming seti 249 TL yerine 159 TL’ye TP-LINK TLPB10400 2.0 PORTS taşınabilir şarj cihazı 79 TL yerine 19 TL’ye sunuyor.

Bu fırsatlarla birlikte Denizbank ile MediaMarkt işbirliği kapsamında İstanbul Esenyurt City Center mağazası açılışından itibaren 9 gün boyunca 12 ay ve 2.000 TL’ye kadar olan kredilere %0 faiz imkanı da sağlanıyor. Ayrıca MediaMarkt’ın anlaşmalı olduğu bankalardan 12 aydan 48 aya kadar taksit imkanı müşterileri bekliyor.

www.mediamarkt.com.tr

Etiketler: » »
Share
2958 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+8 = ?