logo

MediaMarkt e-Spor Sektörüne Destek Veriyor

MediaMarkt, Intel ile hayata geçirdiği iş ortaklığı sayesinde e-Spor sektöründeki iddiasını arttııryor. e-Spor tutkunlarının buluşma noktası ve en iyilerin yarıştığı Intel ESL Türkiye Şampiyonası’nın perakende destekçisi olan MediaMarkt, bu iş ortaklığı kapsamında GameZone Tırı ile Türkiye’yi gezerek katılımcılara eğlenceli ve keyifli vakit geçirme fırsatı sundu.

Şampiyona dahilinde Bursa, Eskişehir ve İzmir’i gezen GameZone Tırı, 4-5 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Büyük Final’de de oyun severlerin akınına uğradı. Katılımcılara birbirinden güzel sürprizler ve özel fırsatlar sunan MediaMarkt GameZone Tırı, oyun severlerin heyecanına ortak oldu. Büyük Final karşılaşmalarını dev LED ekrandan yayınlayan GameZone Tırı, eğlenceyi en üst seviyeye taşıdı. Alanda bulunan Gamer Kapsül ile muhteşem bir oyun deneyimi yaşayan oyun tutkunları, son teknolojiyle donatılmış oyun ürünlerini deneme fırsatı buldu. Ziyaretçiler ayrıca, Cosplay ve MediaMarkt selfie köşelerinde sosyal medya hesapları için eğlenceli kareler yakaladı.

“Yürüttüğümüz işbirliğinin diğer projelere örnek olacağına inanıyorum”

Intel ile yürüttükleri iş ortaklığının e-Spor sektörünün gelişmesi adına oldukça önemli bir adım olduğunu belirten MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, “Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt olarak dünyada her geçen gün ilginin ve pazar büyüklüğünün arttığı e-Spor sektörünü desteklemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda en iyi oyuncuların yarıştığı Intel ESL Türkiye Şampiyonası’nın resmi sponsoru olarak, bu sektöre verdiğimiz önemi bir kere daha gösterme fırsatı bulduk. Bursa, Eskişehir ve İzmir’i gezen GameZone Tırımız, İstanbul’da düzenlenen Büyük Final’de de oyun severlere unutulmaz anlar yaşattı. Intel ile yürüttüğümüz bu değerli işbirliğinin önümüzdeki dönemde bu sektörde hayata geçirilecek projelere ve uygulamalara örnek olacağına inanıyorum,” dedi.

Gökyıldırım sözlerine şu şekilde devam etti, “Intel ile gerçekleştirdiğimiz bu değerli işbirliğinin her iki tarafa da kattığı değerden oldukça memnunuz. Önümüzdeki dönemde de bu tarz güçlü işbirlikleriyle tüketicilerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.”

Etiketler: »
Share
2001 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+5 = ?