logo

MediaMarkt, Ümraniye Alemdağ Mağazasını Açtı

MediaMarkt, 1 Haziran’da İstanbul Ümraniye’de kentteki 15’inci, Türkiye’deki 50’inci mağazasını hizmete açtı. Açılışı yoğun ilgiyle gerçekleştirilen mağazada, tüketiciler açılışa özel yüzde 60’a varan indirim ve son teknoloji ürünlerle alışverişin keyfini yaşadı.

Açılış İstanbullu tüketicilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti

Alemdağ mağazası ile Ümraniye’de 2’inci kez tüketiciyle buluşan MediaMarkt, tüketicilere alışveriş yapma deneyimi yaşatmanın ötesine geçerek onlara en iyi müşteri deneyimini de sunuyor. Mağaza içi deneyim alanları sayesinde tüketiciler son teknoloji ürünleri yakından tanıma ve deneyimleme fırsatı yakalarken, Gamezone alanları ise oyunseverleri en iyi gaming ürünlerle bir araya getiriyor.

İstanbullu tüketicilerin yoğun ilgisiyle açılışı gerçekleştirilen mağaza, 17 çalışanı ve 740 metrekarelik satış alanıyla, ziyaretçilerini en yeni teknolojik ürünlerle buluşturuyor. Ayrıca bilgisayar meraklısı tüketiciler istedikleri özellikte bilgisayarı uzman personel desteği ile bilgisayar bileşenleri alanlarında yaratabilme fırsatı da buluyor.

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım; “Müşterilerimizin beklenti ve görüşlerini merkeze alan vizyonumuz gereği, tüketicilerimiz nerede, nasıl alışveriş yapmak istiyorlarsa biz de orada oluyoruz.

Bu sebeple MediaMarkt olarak tüketicilerimizin beklentilerine kulak vererek kentteki en yoğun caddelerden ikisine birden açılan kapılarıyla Ümraniye’deki 2’inci mağazamızı tüketicilerimizle buluşturduk. Rakipsiz fiyatlarımız, kaçırılmaz kampanyalarımız, ürün çeşitliliğimiz ve hizmet kalitemiz ile tüketicilerimizin yüzünü güldüreceğimize inanıyor, yeni mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tüketiciler, açılışa özel fırsatlarla buluştu

İstanbul’daki 15’inci mağazasını tüketiciyle buluşturan MediaMarkt, açılışa özel fiyatlarla beyaz eşyadan dizüstü bilgisayarlara kadar birçok ürünü ziyaretçilerle buluşturan MediaMarkt, Vestel Full HD LED TV’leri 2.299 TL yerine 1.599 TL’ye, Samsung Ultra HD Smart LED TV’leri 3.999 TL yerine 3.099 TL’ye, Samsung RT46K6000S8 buzdolaplarını 2.299 TL yerine 1.799 TL’ye ve Sony Hifi kulaklıkları 199 TL yerine 89 TL’ye sunuyor.

Bu fırsatların yanı sıra, MediaMarkt’ın anlaşmalı bankasından 2000 TL’ye kadar yüzde 0 faizli 12 ay vadeli kredi imkanı* da devam ediyor.

*MediaMarkt İstanbul Ümraniye Alemdağ mağazasından başvurulabilecek olan DenizBank kredilerinde tüm ürünlerde geçerli olmak üzere 2000 TL’ye kadar yapılan kullanımlarda kredi tahsis ücreti vb. ücretler alınmayacaktır. 2000TL’ye kadar 12 ay vade, %0 faiz oranı ve masrafsız olarak müşterilerimize sunulan DenizBank tüketici kredisi 01- 09.06.2017 tarihleri arasında sadece İstanbul Ümraniye Alemdağ mağazasından ilgili ürün alımlarında geçerlidir.

Etiketler:
Share
4907 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+5 = ?