logo

MeroddiHotels’de Sömestr Tatili Keyfi

mh_meroddi_hotels

Kış ve sömestr tatilini İstanbul’da geçirmek isteyenlere MeroddiHotels keyifli bir konaklama hizmeti veriyor. İstanbul’da olmanın ayrıcalığını hissettiren MeroddiHotels, Galata Kulesi’nin büyüleyici atmosferine yürüme mesafesindeki tarihi dokusu ile sizlere yepyeni bir konaklama deneyimi sunuyor.

İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan İstiklal Caddesi  ve Galata Kulesi gibi mekanlara yürüme mesafesinde olan MeroddiHotels, konumu itibariyle de turistlerin en çok tercih ettiği butik oteller arasında yer alıyor. Alışveriş ve gece hayatının yoğun olduğu İstiklal Caddesi’ne yürüyüş mesafesinde olup, turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Ayasofya, Topkapı Sarayı, Kapalıçarşı ve Sultanahmet bölgesine de 5 km. mesafede bulunuyor.

Ayrıca Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Merkezi, İstanbul Kongre Merkezi ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu gibi merkezlere yürüme mesafesinde yer alıyor. Şişhane ve Taksim metrosuna yakınlığı sayesinde de İstanbul’un değişik bölgelerine hızlı ulaşım imkanı bulunuyor. Şehrin göbeğinde birbirinden farklı konseptleriyle rahatlık ve konforu bir arada yaşamak isteyenler için vazgeçilmez olacak.

Galata bölgesindeki tesisler

-Meroddi Bağdatlıyan Hotel

-Meroddi Galata Mansion

-Meroddi Pera Hotel

Adres: Şahkulu Mah. Şahkulu Sk. No: 13    Beyoğlu – İstanbul

www.meroddi.com

Etiketler: » » » » » » » » » » »
Share
3450 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+2 = ?