logo

Mevcut Modeminizin Kapsama Alanını Genişletir

mh_airties_air_4430

AirTies’ın yeni ürünü Air 4430, kullanıcıları kablolardan kurtararak bağlantı gücünü artırıyor. Direkt prize takılarak çalışan cihaz, modemin markası ve modeli ne olursa olsun sinyal gücünü artırıp kapsama alanı sorununu çözüyor. İnternete bağlanabilme kapasitesini artırıyor.

İhtiyacınız olan tek şey priz

Modemin bulunduğu alanın bağlantı kapsamını artıran cihazı çalıştırmak için tek bir priz yeterli oluyor. Kullanıcıları kablolardan kurtaran cihazı çalıştırmak için cihazı öncelikle modeme yakın bir prize takmak gerekiyor. Ardından sırasıyla modemin ve cihazın üstündeki WPS düğmelerine basarak internetin kapsama alanı genişletiliyor.

Tüm cihazlardan sınırsızca bağlanın

Cihaz, 3 ethernet portu sayesinde Akıllı TV, oyun konsolu, uydu alıcı veya masaüstü bilgisayarları kablosuz olarak internete bağlayabiliyor. Böylece kullanıcılar aynı anda oyun oynayıp, televizyon izleyebiliyor, bir yandan da internetten film izleyebiliyor, sörf yapabiliyor. Tüm bu işlemler cihaz sayesinde bağlantı gücü kaybolmadan gerçekleştirilebiliyor.

2.4 GHz frekansında çalışan Kablosuz Erişim Noktası cihaz, mevcut kablolu ağa takıldığında 300 Mbps hızında kablosuz bir ağ oluşturabiliyor.

www.airties.com

Etiketler: » » »
Share
2323 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?