logo

“Microsoft İş Ortakları Zirvesi”nde Başarılı Şirketler Ödüllendirildi

Microsoft Türkiye, bu yıl 12 Eylül 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirdiği geleneksel “Microsoft İş Ortakları Zirvesi”nde iş ortaklarıyla bir araya geldi. Etkinlikte dijital dönüşümden yeni iş ortağı yapısına, Microsoft’un gelecek vizyonundan yeni fırsatlara kadar birçok konu değerlendirildi. Zirvede aynı zamanda başarılı iş ortaklarına da ödül verildi. 17 farklı kategoride ödül alan iş ortakları, ödüllerini Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu’nun elinden aldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Microsoft Orta Doğu ve Afrika Bölge Başkanı Samer Ebu Ltaif yaptı. Zirvede Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu da bir konuşma yaptı. İş ortaklarına teşekkür eden Kansu “Microsoft Türkiye olarak harika geçen bir mali yılı daha geride bıraktık. Geride bıraktığımız mali yıl siz değerli iş ortaklarımızın desteğiyle hedeflerimizin ötesine geçtik. Bu yılın son mali çeyreğinde şirket olarak net kârımızı ikiye katladık. Geçen yılın aynı dönemine göre net kârımız sizlerin değerli çabalarıyla yüzde 109 artarak 3.12 milyar dolardan 6.51 milyar dolara yükseldi. Bu artışta en önemli etkenlerden biri de Bulut Bilişim çözümleri oldu. Örneğin sadece Azure platformundaki gelirlerimiz yüzde 98 oranında arttı. Yıl içinde ziyaretine gittiğimiz her iş ortağımızdan yeni başarı hikayeleri ve yeni fırsatlar ile döndük. Hep birlikte hem küçük işletmeler hem de büyük kurumsal şirketler için onları verimli kılan çözüm ve yenilikler ürettik. İş ortağı ekosistemimizde sizlere sunduğumuz platformları kullanarak büyük başarılara imza attınız. Hatta bu başarılar dünya çapında ses de getirdi ve bu alanlarda birçok ödül de aldınız” dedi.

İş ortağı ekosistemi her zaman odağımızda olacak”

Microsoft CEO’su Satya Nadella, Temmuz ayında ABD’nin Washington şehrinde düzenlenen Inspire etkinliğinde Microsoft’un kanal üzerindeki odağının altını çizdiğine dikkat çeken Murat Kansu, Nadella’nın “İş ortaklarımız tarafından yönlendirilen bu kültür her zaman yaptığımız her işte yer alacak” dediğini belirtti. Kansu “CEO’muzun da vurguladığı gibi Microsoft olarak, iş ortaklarımızla etkileşimimizi derinleştirmeyi arzuluyoruz. Microsoft bu yeni kanal yapısı için global ölçekte 250 milyon dolarlık yatırım yapacak” dedi.

İş ortaklarımız için büyük bir fırsat sunuyoruz”

Microsoft olarak iş ortaklarına büyük fırsatlar sunduklarını dile getiren Murat Kansu “Önce mobil, önce bulut dünya görüşümüz Önce mobil, önce bulut” yaklaşımımız Türkiye’de halen 890 milyon dolarlık bir bilişim pazarını adresliyor. Yeni yaklaşımımız olan “Akıllı Bulut ve Akıllı Erişim Noktaları” ile bu rakamın önümüzdeki dönemde 1.6 milyar dolara çıkacağını öngörüyoruz. Çünkü akıllı bulut, akıllı iş stratejimizin bugün genel olarak “BT sistemleri” olarak düşünülen içeriği genişleteceğini görüyoruz. Dijitalleşmenin artması her zamankinden daha fazla fırsat yaratacak” dedi.

Inspire’da ödül alanlara plaket verildi

Microsoft Türkiye İş Ortakları Zirvesi”nde Haziran ayında ABD’de Microsoft tarafından düzenlenen Inspire etkinliğinde ödül alan iş ortaklarına plaket de verildi. Inspire etkinliğinde Microsoft ISV of the Year – MEA ödülünü alan Genbil, Microsoft Türkiye Ülke Partneri ödülünü alan Netaş ve Microsoft Dynamics Global ISV of the Year, Microsoft Dynamics Services Partner of the Year – CEE, Microsoft Dynamics Cloud Partner of the Year – WECA ödüllerini alan VeriPark’a plaket takdim edildi.

Etkinlikte Microsoft Türkiye’den 17 farklı kategoride ödül alan iş ortakları şöyle sıralandı

Tüm Sektörlerde İnsan Kaynakları Dijital Transformasyon Ödülü / Genbil

Üretim Sektörü Dijital Transformasyon Ödülü / Koç Sistem

Finans Sektöründe Ana Bankacılık Uygulamaları Başarı Ödülü / Intertech

Dynamics 365 ile Dijital Transformasyon Ödülü / ETG

En İyi Dijital Transformasyon Projesi – Sağlık / Innova

En İyi Dijital Transformasyon Projesi – Kamu / Adeo

En İyi Dijital Transformasyon Projesi – Eğitim / Motiwe

Yılın Bulut Odaklı Lisans Danışmanlığı / Asır Bilgisayar

En İyi Indirect CSP / Logosoft

En İyi Direct CSP / Peakup

Yılın Bulut Tabanlı Yazılım Geliştirici Şirketi / Bunsar

Yılın SMB Cloud İş Ortağı / Makronet

Yılın LSP İş Ortağı / Datamarket

Yılın En İyi Müşteri Memnuniyeti / Aeris

Yılın İş Ortağı – Tüketici Yazılımları / Vatan Bilgisayar

Yılın İş Ortağı – Oyun Kategorisi / Media Markt

Yılın İş Ortağı – En Yüksek Windows Aktivasyonu / HP

Etiketler: » » » » »
Share
2137 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+1 = ?