logo

Microsoft Lumia 535 Türkiye’de!

mh_microsft_lumia_535

Microsoft’un en son versiyon Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip olan ve en yeni Microsoft deneyimlerini hesaplı fiyat aralığında sunan yeni telefonu Microsoft Lumia 535 Türkiye’de satışa sunuldu.

Geniş açılı 5 MP ön kamerası ve 5 inç geniş ekranıyla görüntülü Skype görüşmeleri yapmayı ve normal aramadan Skype’a anında geçmeyi kolay hale getiren cihaz, görüntülü konuşmalarınıza ve selfie’lerinize daha çok şey sığdırmanızı ve daha fazla arkadaşınızı davet etmenizi sağlıyor.

Cihaz, geniş ekranda oyun tecrübesini Windows Phone Store’daki zengin uygulama portföyüyle birleştiriyor. Cihaz ile oynayabileceğiniz oyunlar arasında Candy Crush Saga ve Asphalt gibi hem küçüklerin hem büyüklerin cok sevdiği oyunlar bulunuyor.

Ücretsiz 15 GB OneDrive bulut depolama alanı fotoğrafları, videoları güvenli bir şekilde depolama ve senkronize etme imkanı tanırken, Word, Excel ve PowerPoint programlarından oluşan Office paketi Word, Excel ve PowerPoint belgelerine ve OneNote defterlerine her yerden ulaşarak, işlem yapma ve paylaşma imkanı sunuyor.

Çok sayıda Microsoft deneyimini entegre bir şekilde sunan cihaz, 599 TL önerilen perakende satış fiyatıyla kullanıcıların daha az ödeyerek daha çok servise ulaşmasını sağlıyor.

Microsoft Türkiye Mobil Cihazlardan Sorumlu Ülke Müdürü Sertaç Şener “Lumia 535 ile inovasyonu herkes için ulaşılabilir kılmaya devam ediyoruz. Ayrıca zengin uygulama ekosistemimizle kullanıcılarımıza daha farklı, renkli seçenekler sunuyoruz. En önemli hedefimiz her gün büyüyen akıllı telefon dünyasında Microsoft Lumia ailesinin ve Windows işletim sisteminin getirdiği yeniliklerinin anlatılmasını ve tercih edilmesini sağlamak. Bunun için önümüzdeki dönemde de ürünlerimizi zenginleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Cihaz, parlak yeşil, parlak turuncu, beyaz, koyu gri, camgöbeği mavisi ve siyah renklerde satışa sunuldu.

Etiketler: » » » » » »
Share
3851 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?