logo

Milestone Systems, Yeni Video Yönetim Yazılımını Duyurdu

Milestone Systems, XProtect 2017 R2 Video Yönetim Yazılımı’nı piyasaya sürdü. Milestone, artan iş ve video sistemleri ihtiyacını üç yeni ürünle karşılıyor: XProtect Essential +, XProtect Express + ve XProtect Professional +.

Bu yeni ürünler, birkaç adetten binlerce adet kameraya kadar kurulumları kapsıyor. Tüm bu ürünler, donanımın hızlanmasını tamamen destekliyor. Bu ürünlerle sadece destekleyici bir grafik kartı ekleyerek sistem performansı artırılabiliyor. Video çözümleme işlemlerini kolaylaştıran bu ürünler sistemin diğer görevleri yerine getirmesi için yer bırakmaya da yardımcı oluyor.

Diğer sistemlerle entegre

Milestone Systems’ın entegrasyon programlama platformunun (MIP SDK) desteği ve yerleşik özelleştirme seçeneği, Milestone Partners tarafından hazırlanmış özel video çözümleri sağlıyor. Bu, video analitiği veya bina yönetim sistemleri, finansal sistemler veya diğer kurumsal sistemler gibi diğer sistemlere entegre olabiliyor.

XProtect Express ve XProtect Professional, Milestone Interconnect’i destekleyerek bu sistemlerin daha büyük video iş sistemleri ağının bir parçası olmasını sağlıyor.

Bu yeni ürünler, her müşterinin ihtiyacını hedefleyen video hizmetleri çözümlerini etkinleştirdiği için Milestone Topluluğu için yeni olanaklar sunuyor. Müşteri, Milestone Care bakım hizmetine sahipse, gelişmiş video sistemlerinin tüm avantajlarını kullanabilmek için tam performanslı uzaktan kumanda ile sistem performansını online olarak izleyebiliyor.

Milestone Systems Teknolojiden Sorumlu Başkanı Bjørn Skou Eilertsen “Bir numaralı global VYY üreticisi olarak, Milestone Topluluğu’nun çözüm gücü ile açık platform inovasyonunu geliştiriyor ve yönlendiriyoruz. Bu yeni ürünlerle topluluğumuza yepyeni bir olanak imkânı sunuyoruz. Milestone, ağa bağlı sistemlerle büyüyen pazar eğilimleri için proaktif bir şekilde tasarlıyor” dedi.

Milestone XProtect 2017 R2’deki yenilikler

Video yönetim sistemleri daha kritik bir hale geldiğinde, günümüzün hızlı teknoloji eğrisinde siber güvenlik giderek önemi artan bir mesele haline geliyor. XProtect 2017 R2 güncellemesi, video kaydının medya veri tabanında güçlü bir şifreleme kullanılarak güvence altına alınması da dahil olmak üzere geliştirilmiş siber güvenlik için çeşitli güvenlik gelişimleri de içeriyor. Kayıtların bütünlüğü, önemli bir güvenlik standardı olan SHA-2 (Secure Hash Algorithm 2) kullanılarak dijital olarak imzalanarak sağlanıyor. Bu yeni özellikler, Milestone’un müşterilerine en yüksek güvenlik taleplerini karşılamasını sağlıyor.

Milestone yazılımının kullanılabilirliğini arttırmanın bir parçası olarak XProtect’teki ses işlevi geliştirildi. Operasyonel verimliliği artırmak için haritalama işlemleri için yeni özellikler de eklendi.

XProtect 2017 R2 şimdi Milestone Partner edinilebilir.

İndirmek için

–  Pictures – Milestone CTO, Bjørn Skou Eilertsen

–  Context pictures

–  Logos and graphics


Daha fazla haber ve bilgi için mikrositemizi ziyaret edebilirsiniz: The Milestone Post

Daha fazla bilgi için: www.milestonesys.com

Milestone ticari markalarının bir listesi: news.milestonesys.com/trademark-information‘da bulunmaktadır.

Etiketler: » » » » »
Share
2391 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+10 = ?