logo

Mor Kaftan Sanat Galerisi Karma Sergiye Evsahipliği Yapıyor

Mor Kaftan Sanat Galerisi ve Piece of ART Gallery&PR işbirliğinde, küratörlüklerini Berna Karadoğan, Günsu Saraçoğlu ve Dilşad Atasoy’un yaptığı “17’ye 10 Kala: Son Karma” resim sergisi 24 Aralık 2016 – 02 Ocak 2017 tarihleri arasında Mor Kaftan Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

24 Aralık’da sanatseverlerin ve basın mensuplarının katıldığı kokteyl ile açılan sergide Aycan Bahadır, Çetin Davran, Dilşad Atasoy, Gülay Aytan, Günsu Saraçoğlu, Hikmet Çetinkaya, İsmail Bülbül, Kemal Namlı, Mustafa Ayaz, Özlem Yurtseven, Saim Altuncu, Sinan Balta, Şükran İstanbullu ve Tülin Kalmuk’un eserleri yer alıyor.

Berna Karadoğan, Günsu Saraçoğlu ve Dilşad Atasoy sergi ile ilgili olarak “2016 yılının son sergisinde; alanında öne çıkan sanatçıları bir arada Mor Kaftan Galerisi çatısı altında sanatseverlerle buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Sanatseverler “17’ye 10 Kala: SON KARMA” ile farklı tekniklerde yaratılmış eserleri bir arada görme fırsatı yakalayacaklar. Tüm sanatseverleri bu değerli sanatçılarımızın eserlerini görmek üzere davet ediyoruz. Mor Kaftan ve Piece of ART işbirliğiyle 2017 yılında çok özel projeleri sanatseverlerle buluşturacağımızı da bu vesile ile belirtmek isteriz” dediler.

Adres: Nevzemin Sk. No: 13   Bahariye – Kadıköy / İstanbul

Etiketler: » » » »
Share
3621 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+1 = ?