logo

Motorola Moto G5 Türkiye’de

Motorola Moto G5 Türkiye’de

Motorola’nın son harikası Moto G5, güçlü bataryası, hızlı otomatik odaklanma özelliğine sahip kamerası ve parmak izi okuyu özelliği ile Türkiye’de satışta!

 

Motorola’nın son akıllı telefonu Moto G5 Türkiye’de satışa sunuldu. Tasarım ve sınırsız performansı ile dikkatleri üstüne çeken cihaz, göz açıp kapayıncaya kadar odaklanma sağlayan hızlı otomatik odaklanma özelliğe sahip 13MP arka kamerası, güvenliğinizi bir üst seviyeye taşıyan parmak izi okuyucu özelliği ve 2800 mAh’lık bataryası ile dikkat çekiyor.

Cihaz, Qualcomm Snapdragon 430 işlemci ve Android 7.0 Nougat sayesinde hız konusundaki iddiasıyla performans arayan teknoloji severlere hitap ediyor. Cihazın 5″ Full HD ekranı ve 5MP geniş açılı ön kamerası ile dilediğiniz selfie’leri rahatlıkla çekebilir, hızlı şarj özelliği ile ise dakikalar içerisinde tüm gün kullanacak pil ömrüne sahip olabilirsiniz. Hafızası microSD kart ile 128 GB’a kadar yükseltilebilen ve çift sim kartı kullanabilme ayrıcalığı sunan cihaz, hem gri hem de gold renk seçeneği ile teknoloji severlerin yeni favorisi olmaya aday.

Etiketler: » » »
Share
2747 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?