logo

mPOS İle Her Yer Alışveriş Noktasına Dönüşecek

mh_ayu_emre_guzer

PayU Türkiye CEO’su Emre Güzer

PayU, dijital dönüşümün avantajlarını işyerlerinin hizmetine sunmaya devam ediyor. Akıllı telefonları birer mobil tahsilat cihazına dönüştüren mPOS isimli yeni ürün ile işyerleri satış sonrası kredi ve banka kartından yapılan ödemeleri POS cihazı yerine doğrudan akıllı telefona yüklenen bir uygulama üzerinden gerçekleştirebiliyor.

Üye İşyerleri; kullandıkları herhangi bir akıllı telefona hızlı ve kolay bir şekilde yükleyecekleri ücretsiz yazılım aracılığıyla, sabit herhangi bir ücretlendirme olmadan sadece akıllı telefonlarını kullanarak kredi ya da banka kartı ile tahsilat yapabilecek.

Akıllı telefonların kullanılabildiği her yerden ödeme almaya imkan vermesi nedeniyle işyerlerine büyük bir esneklik de kazandıran mPOS için işyerlerinin akıllı telefonlarına herhangi bir kart okuyucu entegre etmeleri de gerekmiyor. Ödeme yapacak müşterinin kredi ya da banka kartının fotoğrafı çekilerek kart bilgileri alınabildiği gibi manuel de kart bilgileri girilerek işlem tamamlanabiliyor. Üstelik PayU’nun anlaşmalı 7 kart markasına sunduğu taksit avantajından mPOS kullanarak da faydalanmak mümkün.

“Yeni ürünümüz ile her yeri alışveriş noktasına çeviriyoruz”

PayU Türkiye CEO’su Emre Güzer, yeni ürünlerinin işyerlerine ödemelerinde büyük kolaylık ve hız kazandıracağına dikkat çekerek “PayU Türkiye olarak uzun süredir üye işyerlerimizin sadece online dünyada değil her alanda ödeme ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak ve onların asıl işlerine, ticarete odaklanmalarını sağlamak için çalışıyoruz. 2016 yılında kullanıma sunacağımız yeni ürün ve servislerimizden ilki mPOS uygulamasıyla bu alanda somut adımlar atmaya başladık. Bu ürün ile günümüzün hızla mobilleşen dünyasında işyerlerimize büyük bir esneklik sağlayacağımıza inanıyoruz. Üye işyerlerimiz, bu ürünü kullanarak, 7/24 diledikleri noktada kredi ya da banka kartından ödeme alabilecek, müşterilerine taksit fırsatı da sunabilecek” dedi. Sadece tek bir uygulama kullanarak baştan sona kesintisiz tahsilat çözümüyle işyerlerini ek donanım ve yazılım maliyetlerinden de kurtardıklarını ifade edene Güzer “İşyerlerimiz artık satışların takibini kâğıt üzerinden ya da kasadaki parayı sayarak yapmak yerine tüm işlem geçmişlerine akıllı telefonları üzerinden erişebilecek. Arkasında PayU markası ve güvencesiyle sunulan bu üründen mobil ödeme ihtiyacı olan tüm işyerlerimiz gönül rahatlığıyla yararlanabilir. Bu ürünle Türkiye’de bir ilki de hayata geçiriyoruz. Büyük firmalarımıza kendi markalarıyla bu uygulamayı kullanma, White Label çözümü de sunuyoruz. İlk etapta mPOS uygulamasını PayU Üye İşyerlerinin kullanımına sunacağız. Kısa bir süre sonra da uygulamayı indirip basit bir form aracılığıyla PayU Üye İşyeri olmayı ve hemen ödeme almayı da mümkün kılacağız. 2016 stratejimiz ve planlarımız doğrultusunda doğrudan son kullanıcıları hedefleyen çeşitli uygulamalarımız da yolda” dedi.

www.payu.com.tr

Etiketler: » »
Share
2075 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+2 = ?