logo

MSC Lirica Gemisi 2018 Yazında Doğu Akdeniz Sularında

MSC Cruises, 2018 yaz sezonunda MSC Lirica gemisi ile yapacağı yeni Doğu Akdeniz programını açıkladı. Program, ilk defa 06 Nisan 2018’de Venedik’ten başlayacak.

MSC Cruises CEO’su Gianni Onorato “Misafirlerimiz, Akdeniz programlarımıza yoğun ilgi göstermeye devam ediyor. Özellikle de Hırvatistan ve Yunanistan’ı da içeren Doğu Akdeniz rotasına, hızla büyüyerek artan bir talep söz konusu. İşte bu sebepten ötürü sektörün lider şirketi olarak Avrupa’da ve Akdeniz’de MSC Lirica gemimizle daha önce hiç yapılmamış, ilgi çekici bir programa imza atıyoruz. Artık misafirlerimiz için MSC Lirica ile Doğu Akdeniz rotası dahil, Akdeniz genelinde yer alan dört gemimizle yaz döneminde geniş yelpazede seçenekler sunacağız” dedi.

MSC Lirica ile gerçekleşecek olan yeni Doğu Akdeniz programı için gemiye katılım Avrupa’nın en romantik kentlerinden Venedik veya İtalya’nın güzel şehri Bari’den yapılacak.

Programın öne çıkan özellikleri

Mykonos, Yunanistan: bir tam gün boyunca dünyanın en popüler Yunan Adalarından biri olan Mykonos seyahatinde birbirinden güzel plajlar, seçkin restaurantlar, hareketli caddeler ve bembeyaz mimarisi seyahate keyif katan bir unsur.

Heraklion/Girit, Yunanistan: Yunan mitolojisinde geçen o meşhur Heraklion kalesinin arasından adaya giriş yapılıyor. Tertemiz denizi-plajları, Zeus’un doğduğu Ideon Mağarası ve beyaz dağ manzaraları eşliğinde Girit keşfediliyor.

Corfù, Yunanistan: Tarih boyunca Venedikliler, Fransızlar ve İngilizlerden etkilenmiş olan Corfu’da, yapacağınız gezi esnasında göz alıcı sahil şeritleri, kristal berraklığında deniz ve sıra dışı mağaraları ile bu seyahatte fark yaratan bir destinasyon.

Dubrovnik, Hırvatistan: 16. yüzyıldan bu yana devasa duvarlarla çevrilmiş eski şehir merkezi son derece etkileyici. Teleferiğe binip, olağanüstü manzaranın tadını çıkarmak ise paha biçilemez bir deneyim.

Bari, Italya: Adriyatik denizine konumlanmış olan Bari, ilgi çekici bir liman kenti, tarihi-kültürü ve yürüme mesafesindeki altın rengi kum plajları ile seyahatin bir diğer keyif noktası.

MSC Cruises sadece bu program özelinde değil, son program içeriklerinde varılan limanlarda daha fazla zaman geçirebilme adına limanda geçirilen süreleri uzatma çalışmaları yapıyor. Bu program özelinde de Mykonos’da misafirlerine tam günlük bir seyahat deneyimi yaşatıyor. MSC Lirica ile gerçekleşecek 7 gecelik Doğu Akdeniz programları 06 Nisan 2018 tarihinde başlayıp 26 Ekim 2018’e kadar sürecek şekilde planlanmış.

Detaylı bilgi için MSC Cruises’un 0850 420 96 00 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Etiketler: » »
Share
2989 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+10 = ?