logo

Mudo ve POS A.Ş. İşbirliği İle Yazarkasada İnteraktif Dönem Başlıyor

mh_mudo_pos

Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Taviloğlu, POS A.Ş. Genel Müdürü Feridun Yuğaç

Mudo ile 20 yılı aşkın süredir perakende sektörü için donanım ve yazılım ürünleri sunan POS A.Ş., mağazada alışveriş deneyiminde yeni bir dönem başlatacak bir işbirliğine imza attı. İşbirliği kapsamında Mudo’nun “birinci önceliğimiz müşteri memnuniyeti” yaklaşımıyla POS A.Ş.’nin yeni nesil yazar kasa teknolojileri bir araya geliyor.

Yeni nesil alışveriş deneyimi için Türkiye çapındaki 117 Mudo mağazasına POS A.Ş. tarafından Toshiba multitouch TCxWave POS donanımı ve Toshiba TCxDisplay multitouch müşteri ekranları kuruldu. Türkiye’de ilk kez Mudo tarafından kullanılacak Toshiba TCxWave POS donanımı ve Toshiba TCxDisplay multitouch müşteri ekranları alışveriş anında müşterilere etkileşimli alışveriş deneyimi sunarak ezberleri bozuyor. Kurulan yeni nesil yazar kasalar, mağaza içinde müşterilerin, istedikleri bilgi ve içeriklere erişmelerine imkân tanıyor. POS A.Ş.’nin Genius Open yazılımı sayesinde yeni nesil yazar kasalar kasa personelinin işini kolaylaştırarak alışverişin kısa sürede sonlandırılmasını sağlıyor. Mudo müşterileri yeni nesil yazarkasalar sayesinde alışveriş için kasaya geldiklerinde kendilerine özel indirimlerden de faydalanabiliyorlar.

Mudo ile 20 yılı aşkın süredir birlikte çalıştıklarını hatırlatan POS A.Ş. Genel Müdürü Feridun Yuğaç “Alışveriş kavramı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de değişiyor. Alışveriş deyince artık yalnızca bir alım-satım işleminden değil, bireysel ihtiyaçlara göre anında çözüm geliştirilen başlı başına bir deneyimden söz ediyoruz. POS A.Ş. olarak Toshiba’nın bu alandaki en yenilikçi ürünlerini 22 yıldır müşterilerimize sunuyoruz. Mudo’nun kullanacağı yeni nesil yazar kasalar sayesinde Mudo müşterileri de bu deneyimden faydalanabilecek, kendilerine anlık sunulan yenilikçi alışveriş deneyiminden faydalanabilecekler” dedi.

Mudo mağazalarında yaşanan dönüşümle ilgili konuşan Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Taviloğlu “50 yıllık köklü bir marka olarak müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak ve perakendenin yeni teknolojilerine en hızlı şekilde uyum sağlamak önceliklerimiz arasında. Bu alandaki en yeni ve en gelişmiş teknolojilere yatırım yaparak, müşterilerimizin Mudo mağazalarında yaşadığı alışveriş deneyimini etkileşimli, hızlı, kolay ve avantajlı bir noktaya taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
2557 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?