logo

Multinet Up, Selen Kocabaş İle Daha Güçlendi

mh_multinet_up_selen_kocabas

Multinet Up Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Selen Kocabaş

Uluslararası Up Group tarafından satın alınması ile birlikte, son 5 yılda gösterdiği yüksek performans ardından geçtiğimiz günlerde Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Başev ile yüzde 50 hisse oranında eşit ortaklık oluşturma kararı alan Multinet Up, yönetim yapısını güçlendirmeye devam ediyor. Bu çerçevede iş dünyasının deneyimli ismi Selen Kocabaş, Multinet Up Yönetim Kurulu’na bağımsız üye olarak atandı. Selin Kocabaş geçtiğimiz Nisan ayına değin Turkcell’de Kurumsal Pazarlama ve Satış Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Bu atamaya ilişkin Multinet Up Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Başev, Selen Kocabaş’ın Multinet Up ailesine katılmasından dolayı “Bugünden başlayarak önümüzdeki yıllarda ödeme sistemleri ve akıllı hizmet çözümleri yüzde yüz mobil iletişime doğru çok hızlı bir dijital dönüşüm yaşayacak. Bu yolculukta 2003 yılından bu yana ülkemizin önde gelen mobil iletişim operatörlerinden biri olan Turkcell’de çok farklı kademelerde görev alan Sayın Selen Kocabaş’ın bize çok değerli katkıları olacağına inanıyorum” dedi.

İş dünyasında 24 yıllık deneyime sahip olan Selen Kocabaş kariyerine Koç Grubunda MT (Management Trainee – Yönetici Adayı) olarak başladıktan sonra, Marshall Boya ve Danone Grup’ta çalıştı. Turkcell Grubu’nda 20 yıl çalışan Kocabaş, bu sürenin 13 yılında üst yönetimde çeşitli görevlerde bulundu. Son dört yılını Turkcell’de Kurumsal Müşteri Yönetimi’nin başında geçiren Kocabaş Turkcell Grubu’nun GSM şirketinden İletişim ve Teknoloji şirketine dönüşüm sürecinin baş aktörlerinden biri oldu. Çeşitli şirketlerin Yönetim Kurulu’nda yer alan Kocabaş, son olarak Global Bilgi Çağrı Merkezi, Turkcell Ödeme Sistemleri ve Turkcell Teknoloji şirketlerinin Yönetim Kurulu üyeliğini yaptı. Türkiye’nin en eski sivil toplum kuruluşu Peryon İnsan Yönetimi Derneği’nin ilk Kadın Başkanı olan Kocabaş, halen Derneğin Kamu ilişkilerinden sorumludur. Etik ve İtibar Derneği’nin şirketi temsilen ilk kurumsal kurucu üyesi ve TÜSİAD üyesi olan Kocabaş, Fütürist Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Derneği üyesidir. Halen yönetim kurullarına ve şirket yönetimlerine Yönetim Danışmanlığı Hizmet veren Kocabaş, Fortune Dergisi tarafından en son yayınlanan “İlk 50 Kadın” listesinde 9’uncu sırada yer almıştır.

Etiketler: » »
Share
4365 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?