logo

Murat Bayraktar, AcademyTech’in Teknoloji Direktörü Oldu

mh_academytech_murat_bayraktar

AcademyTech Teknoloji Direktörü Murat Bayraktar

AcademyTech,  kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor. Kurumsal eğitim alanında 20 yıllık tecrübeye sahip Murat Bayraktar, 1 Mayıs 2016 tarihinden itibaren Teknoloji Direktörü olarak AcademyTech ailesine katıldı.

AcademyTech’in  2015 ve 2106 yıllarında iki sene üst üste Deloitte Teknoloji Fast50 Ödülü’nün sahibi olarak başarısını taçlandırdığını belirten Murat Bayraktar “3 farklı kıtada yer alan 5 ofisi ile aralarında Dominik Cumhuriyeti, Çin, Kosta Rika ve Nepal gibi ülkelerin bulunduğu 50’nin üzerinde ülkede 100’den fazla kuruma eğitim veren AcademyTech bünyesinde yeni hedeflerle yolumuza devam ediyoruz. Yurt dışı yatırımlarımız katlanarak büyürken, yeni projelerimiz ve ürünlerimiz ile sektörde ses getirmeye devam edeceğiz” dedi.

1972 doğumlu olan Murat Bayraktar, İzmir Bornova Anadolu Lisesinde orta ve lise öğrenimini tamamladı. 1994 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun olan Bayraktar, aynı üniversitenin Nükleer Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans yaptı. 1997-2010 yılları arasında faaliyet göstermiş olan Netron Bilgi İletişim Teknolojileri firmasının kurucularından olan Bayraktar, burada uzun yıllar CTO (Chief Technology Officer) görevini üstlendi ve tüm teknik operasyonları yönetti. Bayraktar, 2011-2013 yılları arasında Sistem Entegrasyon alanında projeler yapan Telcoset İleri Teknoloji A.Ş.’de İş Geliştirme Direktörü olarak çalıştı. Türkiye’deki birçok kurumsal firmaya eğitim ve danışmanlık hizmeti vermiş olan Bayraktar, 01.02.2013 tarihi itibariyle bilgi ve birikimini Bilge Adam bünyesinde devam ettirdi. Eylül 2015’ten günümüze Infonet bünyesinde İş Geliştirme ve Teknoloji Direktörü olarak görev yapan Bayraktar, çok iyi derecede İngilizce biliyor. Evli olan Bayraktar, bir çocuk babasıdır.

Etiketler: »
Share
1967 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+2 = ?