logo

Nazlı Keçili, Beyaz Tuval’e Konuk Oldu

Maxi Haber’in (www.maxihaber.net) Resmi Medya Sponsorluğu ve ColorBox Art Materials-Winsor Newton (http://colorbox.com.tr/) katkılarıyla atürk News TV (http://www.aturknews.com/) ve Kanal 34 TV’ de canlı olarak yayınlanan, Piece of ART PR&Gallery’nin hazırladığı, Dilşad Atasoy&Günsu Saraçoğlu’nun sunduğu “Beyaz Tuval” programının bu haftaki konuğu Artkolik Sanat Platformu Kurucusu Nazlı Keçili oldu.

Programda Keçili;  Artkolik Sanat Dergisi ve HUB-Artkolik Galerisi, atölye eğitimlerine ve sanat gezilerine ait detayların yanı sıra sanat alanında reklamın önemi hakkındaki düşüncelerini keyifli bir sohbet ile izleyicilerle paylaştı.

Nazlı Keçili Kimdir.?

İstanbul’da doğdu. Ortaokul yıllarından itibaren çizimleriyle bir çok başarı ödülü aldı. İngiltere Richmond University’de Business Management & Economics okudu, Film Production üzerine master yaptı. Mezun olduktan sonra Grey London’da çalışmaya başladı. Daha sonra Türkiye’ye dönerek Cenajans Grey’de iş hayatına devam etti. 16 sene süren reklamcılık tecrübesinden sonra, genç sanatçılara destek vermek ve sanatı hayatın her alanına sokma fikriyle yola çıkarak Artkolik.biz’i kurdu.

 

 

Etiketler: »
Share
4717 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?