logo

NBA 2K18, Türkiye’de Oyunseverlerle Buluştu

Türkiye’de PlayStation konsol, oyun ve aksesuarlarının dağıtımını yapan Sony Eurasia, 2K Interactive ile yeni işbirliğinin açıklanmasının ardından ilk 2K oyununun dağıtımına başladı.

Bu kapsamda basketbol oyunu denildiğinde akla gelen ilk isim olan NBA 2K serisinin heyecanla beklenen NBA 2K18 oyunu Türkiye’de oyunseverlerle buluştu.

NBA 2K18 oyununun ilk kez tanıtıldığı basın toplantısında konuşan PlayStation Türkiye Oyun Ürün Müdürü Sercan Sülün “PlayStation Türkiye olarak oyuncuları odağımıza koyarak, her zaman onlara en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Bunun yanında dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çok büyük ve önemli ortaklıklara imza atıyoruz. İşimizin kapsamını ve oyunculara sunduğumuz fırsatları daha da büyüten bu ortaklıklardan sonuncusu, Eylül başında duyurduğumuz Take-Two işbirliği idi. Sony Eurasia olarak, Take-Two bünyesinde yer alan Rockstar Games ve 2K tarafından geliştirilen tüm oyunların PlayStation formatlarının dağıtımını üstlenmiş bulunuyoruz. Bu işbirliğinin ardından dağıtımını üstlendiğimiz test etme fırsatı buldu. Etkinlik kapsamında düzenlenen ödüllü NBA 2K18 yarışmasının kazananına NBA 2K18 Legend Edition oyunu hediye edildi. Etkinliğin yiyecek sponsorluğunu günlük açılan taze hamuruyla pizza sektöründe fark yaratan Little Caesars Pizza üstlendi” dedi.

www.sony.com.tr, http://www.take2games.com, www.2k.com

Etiketler: » » » »
Share
2179 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+8 = ?