logo

NFC Uyumlu Masaüstü Bilgisayarı

mh_asus_nfc_masaustu

ASUS, NFC uyumlu masaüstü bilgisayarını satışa sunuyor. NFC uyumu sayesinde evdeki NFC uyumlu diğer akıllı cihazlarla tek dokunuşta eşleşebilen M70, 4. Nesil Intel Core işlemciler ve NVIDIA GeForce GTX ekran kartı özellikleriyle bir masaüstü bilgisayardan beklenebilecek oyun, iş ve eğlence performansını en yüksek seviyede sergiliyor. ASUS SonicMaster ses teknolojisi ve AudioWizard arayüzü ile müzik ve filmlerde ses kalitesinin yüksekte yaşanmasını sağlayan ASUS M70, masaüstü bilgisayar kullanıcılarının kabusu olan ani güç kesintilerine karşı Dahili Kesintisiz Güç Kaynağı ile çare buluyor. M70, dahili kablosuz şarj özelliği sayesinde akıllı telefon ve tabletleri de kablosuz olarak şarj edebiliyor.

Estetik Tasarım

ASUS M70 görkemli görünümüne rağmen masaüstü bilgisayarların kaba ve hantal tasarım klişelerini yıkacak nitelikte minimalist bir tasarıma sahip. Keskin açıları ve parlak metal kaplaması ile göze çarpan ürün, mobil cihaz dostu hatlarıyla da masaüstü bilgisayar tasarımlarında geleceğin standartlarını bugünden belirlemeye aday.

Yüksek performans

4. Nesil Intel Core ile donatılan cihaz, profesyonel ya da eğlence tabanlı tüm işlemler için yüksek performans sunuyor. Web sitesi ve 3D modelleme gibi teknik işlerin yanı sıra film, video ve müzik keyfini de artıran teknolojilere sahip M70, 4K Ultra HD videoları da oynatabiliyor. NVIDIA GeForce GTX ekran kartı sayesinde M70, oyun piyasasının en yeni sürümlerini rahatlıkla çalıştırıyor, oyun severlere en yüksek çözünürlük ve maksimum görüntü kalitesi ayrıcalığını yaşatıyor.

Cihaz, Technical GRAMMY Award sahibi Waves’in sunduğu MaxxAudio ve ASUS SonicMaster ses teknolojisi ile donatıldı. Bu teknoloji sayesinde kullanıcılar ister hoparlör, ister kulaklık tercih etsinler, tüm oyun, film ve müzikler için en iyi surround ses ayarlarının keyfini çıkarabiliyorlar. Bununla birlikte ASUS AudioWizard müzik, film, oyun, video kayıt ve konuşma için, kullanıcıların tercihlerine göre beş farklı ses ayarı sunuyor.

Cihaz, NFC uyumlu akıllı telefon ya da diğer akıllı cihazlarla, tek dokunuşta eşleşebiliyor. Bu sayede evdeki diğer akıllı cihazlarla bilgisayar arasında fotoğraf ve video paylaşımı yapılabiliyor, USB kablosu gibi harici donanımlara ihtiyaç duyulmuyor. ASUS M70, HDMI çıkış portu ile televizyona bağlanabiliyor, SATA 6Gbit/s portları sayesinde verileri adeta ışık hızında aktarabiliyor. USB 3.0 ise USB 2.0’a kıyasla 10 kat daha hızlı veri aktarımı yapıyor. Akıllı Şarj Teknolojisi sayesinde evdeki uyumlu cihazlar, M70 kapalı olduğunda bile %50 oranında daha hızlı şarj oluyor.

Zahmetsiz bağlantı

Cihazın Kablosuz Şarj özelliği kullanıcıları kablo arama derdinden kurtarıyor. Kullanıcılar, harici cihazlarını üst tepsiye yerleştirerek kolayca şarj edebiliyorlar. Süper hızlı ve kararlı 802.11ac Wi-F8 güçlü sinyal iletimi ve web sayfası tarama, video stream veya online oyunlar için önceki Wi-Fi standartlarına kıyasla üç kat daha fazla hız sağlıyor. Dahili Bluetooth 4.0 kablosuz teknolojisi ile bilgisayar, kolayca kablosuz

Etiketler: » »
Share
2275 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+3 = ?