logo

Nişantaşı Başköşe Aynı Noktada Hizmet Vermeye Devam Ediyor

mh_nisantasi_baskose

2002 yılından beri Nişantaşı’nda hizmet veren Köşebaşı, Nişantaşı’nın sahipleri, en iyi kebap deneyimini sunmak için zincirden ayrılarak aynı lokasyonda, aynı deneyimli ekibi ile Nişantaşı Başköşe olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Başköşe Yönetimi Kurulu Başkanı Murat Ayaz öncülüğünde haftanın 7 günü saat: 12.00 – 00.00 saatlerinde misafirlerini ağırlayan Nişantaşı Başköşe, Türk Anadolu mutfağının en iyi et ve kebap çeşitlerinin yanında biribirinden zengin meze alternatiflerini ve taşfırın lezzetlerini misafirlerine sunuyor.

Nişantaşı Başköşe, Kırklareli’nde kendi çiftliklerinde yetişen %100 kıvırcık kuzu ve süt danası etleriyle hazırlanan özel tatları, odun fırından çıkan lahmacun ve pideleri, meşe odunu kömürüyle pişirilen et ve kebap çeşitleriyle sunduğu yemek deneyimini kusursuz hale getiriyor.

2014 yılında Tripadvisor tarafından “The Certificate of Excellence” ile ödüllendirilen Nişantaşı Başköşe, 100’den fazla çeşitten oluşan zengin kavında ödüllü şarapları da bir araya getiriyor. Ana restoranın dışında, özel davet ve organizasyonlarınız için ayrı bir VIP odası da bulunan Nişantaşı Başköşe, catering ve paket servis hizmetleri ile bu eşsiz tatları evinize taşımaktadır.

Adres: Bronz Sk. No: 5   Maçka – İstanbul

www.nisantasibaskose.com

Etiketler: » » » »
Share
3680 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?