logo

Ödeme Dünyasının Eğilimleri Tartışıldı

mh_cardsmart_bosphorus

Geleceğin ödeme dünyasını “Transactions of Future” ana teması ile ele alan CardSmart Bosphorus Zirvesi 14 Ekim 2015 tarihinde Steigenberger Hotel Maslak İstanbul’da gerçekleşti. Birçok ülkeden temsilcinin katıldığı zirvede geleceğin akıllı ödeme sistemleri ve dijital/mobil tabanlı uygulamalar irdelendi.

Ödeme dünyasına yön veren kuruluşların yenilikçi ürünlerinin ve çözümlerinin sunulduğu, açılış konuşmasını ise Cardtek Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Nil Sarıgöllü’nün yaptığı CardSmart Bosphorus’un katılımcıları Steigenberger’in hızlı internet erişimli ve son teknolojinin sunulduğu salonu Galaxyde standart üstü servis, sıcak atmosfer ve Bleasure Konsepti’nin eşsiz misafirperverliği ile ağırlandı.

3,500 metrekarelik ev sahibi…

Baştan sona yenilenen ve özel olarak dizayn edilen Galaxy (Galaxy1-Galaxy2-Galaxy3), Jüpiter, Mars, Neptün, Platon, Orion, Sun Terra, Delta, Gamma, Beta salonlarından oluşan Steigenberger’in toplantı ve organizasyon salonları 5 kişilik samimi toplantılardan 850 kişilik büyük davetlere ev sahipliği yapıyor.

3,500 metrekarelik bir alana konuşlanmış ve içinde en son teknik görsel – işitsel toplantı cihazları, kolay – kesintisiz iletişim sistemleri tesis edilmiş odaları ile Steigenberger ve Ekibi tüm toplantı detaylarını koordine etmek, ihtiyaçları karşılamak için misafirperverlikleri ile davetleri istisnai kılıyorlar.

Steigenberger’in yeniliklerinden habedar olmak, toplantı ve organizasyonlarının sıcak ortamı ve misafirperverliğini yaşamak isteyen herkes www.steigenbergermaslakistanbul.com internet sitesinden veya Banquet & Catering Sales Direktörü Sennur Kiraci Özer’dan bilgi alabilirler.

Etiketler: » » »
Share
7675 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+9 = ?