logo

Odun Ateşinden Gelen Lezzet: CHICO’S Döner

mh_chicos_doner_01

“Odun Ateşinden Gelen Lezzet” sloganıyla, Nişantaşı ile Osmanbey’in kesiştiği yerde 2 kardeşin ortaklaşa işlettikleri şık ve nezih bir mekan olan CHICO’S Döner hizmet vermeye başladı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren içmeye hazır sıcacık nefis çorba, dönerden önce içinizi ısıtıyor. Ardından usta ellerden çıkan dönerin meşe odunu ateşi ile pişmesinin verdiği lezzeti, doğal kaynak suyu kullanılarak yapılan ayran tamamlıyor. Arzu edenlere gerçek limon ve gerçek portakal ile yapılan limonata da servis ediliyor. Masaya serviste porsiyon dönerin yanına kesme salata ve biber turşusu,  yemeğin ardından da çay ikram ediliyor.

Taze ve oldukça kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yiyecekler güler yüzlü personel tarafından servis ediliyor.  11:30 – 21:00 saatleri arasında paket servis hizmeti ile evlere ya da iş yerlerine döner keyfi sunuluyor.

mh_chicos_doner_02

Sadelikle şıklığın buluştuğu bir mekan olan CHICO’S Döner; Pazar günleri hariç haftanın her günü 07:30 ile 21:00 saatleri arasında Rumeli Caddesi No:69/A’da hizmet veriyor.

Bilgi için:  www.chicosdoner.com

Etiketler: » »
Share
4377 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?