logo

OKI’den Yeni A3 Akıllı Çok Fonksiyonlu Yazıcı Serisi

mh_oki_mc_800_serisi

OKI kullanıcı dostu özelliklere ve gelişmiş fonksiyonelliğe sahip yeni A3 akıllı çok fonksiyonlu yazıcı (MFP) yelpazesini piyasaya sürdü. Yeni, akıllı MFP’ler, OKI’nin gelişmiş iş akışı entegrasyonu ve belge yönetimi sunan tümleşik açık platformu Sxp (Akıllı Genişleyebilir Platform) üzerinden ileri düzeyde iş verimliliği sağlıyor. OKI’nin ABBYY FineReader Sprint yazılımı ile desteklenen MC853 ve MC873 akıllı MFP’ler, öncü OKI dijital LED baskı teknolojisinin güvenilirliği ile mükemmel bir çok fonksiyonlu yazıcı olarak öne çıkıyor.

Mobil Bağlantı

Dakikada 35 sayfaya (ppm) varan baskı hızı ve A3 LED tarayıcısı ile dakikada 50 görüntüye (ipm) ulaşan tarama hızları sayesinde yeni MFP’ler verimli bir performans sunuyor. Yeni modellerde, mobil cihazlar aracılığıyla kablosuz baskı alma olanağı sağlayan Google Cloud Print ready ve AirPrint ready olarak bulunuyor. Ayrıca, belge yoğunluğunun yüksek olduğu ofislerdeki görevler, OKI akıllı MFP müşterilerine ücretsiz olarak sunulan PC/Mac masaüstü uygulaması ABBYY FineReader Sprint OCR (Optik Karakter Okuma) yazılımı ile daha hızlı biçimde yerine getiriliyor. Bu güçlü yazılım, gerek kağıda basılı belgelerin, gerekse PDF dosya ve resimlerin hızlı ve kolayca düzenlenebilir ve arama yapılabilir metinlere dönüştürülmesine imkan veriyor. Bu işlem 190 farklı dil için yapılabiliyor.

Etkin Belge Yönetimi

Cihazlar, kullanıcılara çeşitli kaynaklardan belge yakalayıp bunları dönüştürme, dağıtma veya seçilen lokasyona yükleme imkanı sunuyor. Dosyaları düzenleme, basma, alma, paylaşma ve bunlara ulaşma esnekliği sağlayan sunucu bazlı bir yazılım SENDYS Explorer LITE OKI akıllı MFP müşterilerine ücretsiz veriliyor ve belgelerin etkin yönetimini sağlıyor.

Hepsi Bir Arada Çözüm

Yüksek baskı hızları ile kullanımı kolay MC800 Serisi çok çeşitli iş ihtiyaçlarına yönelik hepsi bir arada çözüm sunuyor. Yeni MC800 serisi şık tasarımı, kullanıcı dostu özellikleri ve tümleşik açık platformu sXP ile küçük ve orta büyüklükteki çalışma gruplarının belge yoğun iş süreçlerinin yönetimini kolaylıklıkla yerine getiriyor. Ürünler ayrıca, çok çeşitli işletmenin ve sektörün günlük renkli ve siyah/beyaz A3 ve A4 baskı ihtiyaçlarını da destekliyor.

Dokunmatik Ekran

Dokunmatik ekranlı kişiselleştirilebilir panel, kullanıcıların menü ekranını takip etmesini kolaylaştırıyor. Sıklıkla tekrarlanan baskı ve kopyalama işleri bireysel fonksiyon komutları ile programlanabiliyor. Kapsamlı rehberli yardım fonksiyonu, iki çıktı çekmecesi ve kolay zımbalama da yeni MFP’lerde standart olarak sunuluyor.

Açık Platform

OKI Avrupa’nın sponsorluğunda IDC tarafından hazırlanan son rapor Avrupa’daki KOBİ’lerin yüzde 66’sının iş süreçlerinde otomasyona geçme ve belgelere tek bir lokasyondan ulaşma becerisine önem verdiğinin altını çiziyor. Cihazlar da bu özel gereksinimi karşılıyor. Akıllı MFP’lerde bulunan OKI’nin açık uygulama programlama ara yüzü (API) sXP, kullanıcıların kesintisiz belge iş akışı entegrasyonu için farklı yazılımlara bağlanmasına imkan vererek bu MFP’leri aralarında okullar ve finans kuruluşlarının da bulunduğu bir dizi sektör için ideal hale getiriyor.

Kullanıcılara çeşitli kaynaklardan belge yakalayıp dönüştürme, dağıtma veya seçilen lokasyona yükleme olanağını vererek dosyaları düzenleme, basma, alma, paylaşma ve bunlara ulaşma konusunda daha yüksek esneklik sağlayan sunucu bazlı bir yazılım olan SENDYS Explorer LITE OKI MC853 ve MC873 ile ücretsiz olarak sunuluyor.

3 Yıl Garanti

Yeni MC800 Serisi’nde, esnek kullanıcı yönetimi, güvenli baskı ve baskı işlerini yönetmek için entegre devreli (IC) akıllı kart okuyucu da hazır. Faks standart olarak sunulurken ürün satın alınmasından itibaren 30 gün içinde kaydedildiği takdirde, OKI’nin üç yıllık garantisi sunuluyor.

Yeni MC800 Serisi akıllı MFP’ler, KOBİ’lere gerçekten kendi belge iş akışlarının kontrolünü ele alması ve geniş bir yelpazeye yayılmış iş gereksinimlerini desteklemesini mümkün kılıyor.

Etiketler: » » » »
Share
2184 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+5 = ?