logo

OneClick, Uluslararası Arenada İlk 10 Oyuncudan Biri Olmayı Hedefliyor

mh_oneclcik_murat_goksenin_guzel

OneClick İcra Kurulu Başkanı Murat Göksenin Güzel

Cardtek Şirketler Grubu, ödeme sistemleri teknolojilerinin çeşitli sektörlerde de kullanılmaya başlamasıyla bu alanda yeni bir şirket kurdu. OneClick ismini taşıyan bu şirket, son tüketicinin kent yaşamındaki hayatını kolaylaştırmayı ve uluslararası arenada ilk 10 oyuncudan biri olmayı hedefliyor. İlk aşamada ulaşım ve akaryakıt sektörleri olmak üzere iki farklı alanda hizmet sunacak olan OneClick, Türkiye’deki ilk projesini İzmir’de İzmirimKart ile gerçekleştirdi. İlk global projeleri ise Hindistan’da Bangalore ulaşım kartı ve Portekiz’de Porto şehir kartı oldu.

OneClick İcra Kurulu Başkanı Murat Göksenin Güzel, yeni şirketleri OneClick hakkında “Kurumsal iş ortaklarımızla birlikte son kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmak, onlara katma değerli ürün ve hizmetler sunmak amacıyla OneClick’i hayata geçirdik. Cardtek’in 15 yıllık bilgi birikiminden aldığımız güçle, insanların daha kaliteli bir şehir hayatına, uluslararası standartlara kolay, güvenli ve hızlı hizmetlere ulaşmalarını sağlıyoruz. Yakın gelecekteki hedefimiz uluslararası arenada ilk 10 oyuncudan biri olmak.  Bu hedefe yönelik yurt dışında birçok lokasyonda ofis açacağız” dedi.

Ulaşım Kartları Akıllanıyor

OneClick ailesinin akıllı ulaşım markası OneClick Transit ulaşım kartını bir akıllı şehir kartına dönüştürecek yenilikleri ve uygulamaları hayata geçiriyor. OneClick Transit, şehir içinde toplu taşımacılıkta kullanılan kartları yalnızca ulaşım kartı olmaktan çıkarıp, otoparklarda, akaryakıt istasyonlarında, turistik alanlarda ve kültür merkezlerinde ödeme yapmak için kullanılabilen bir akıllı şehir kartı olarak konumluyor.

OneClick Transit ile sunulan kart sistemlerinin sağladığı imkanlar sayesinde tek bir kartı ödeme aracı olarak kullanabilecek; kullanıcılar, verilen tüm hizmetlere kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde erişebilecekler. Ayrıca bu tek adımlı sistem; teknolojik gelişmelerle, yeniliklere kolaylıkla ve ekonomik olarak uyarlanabilecek ve kent yönetimlerine maliyet avantajı sağlayacak.

Aracanızdan inmeden benzin almanın yolu: OneClick Fuel

OneClick’in akaryakıt sektöründeki markası OneClick Fuel, benzin alırken arabadan çıkarak ödeme yapma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. OneClick Fuel, kullanıcının mobil cihazı ile yakıt pompası arasında iletişim kurarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. OneClick Fuel şu anda Türkiye’deki akaryakıt firmalarıyla çalışmalarına son hız devam ediyor, bu teknolojiyi Ortadoğu’da da devreye alacak.

Gelecek: Akıllı Şehir Çözümleri

OneClick, akıllı şehir hayatı için akıllı yürüyen merdivenler, güneş enerjisiyle çalışan hizmetler, otomatik park sistemleri ve atık yönetimi için dijital çözümler gibi akıllı şehir yaşamı için yeni teknolojileri araştırmaktadır.

Stratejisi; hem müşteri hem de kent yetkilileri için tek bir entegre çözüm sunmak olan OneClick, henüz bu parçalar birleşmemişken şehirleri yaşamak için daha iyi yerler haline getirmek için çalışıyor.

www.cardtek.com

Etiketler: » » » » »
Share
2159 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?