logo

Ordinaryus Uygulaması Öğrencilerin Derslerini ve Ödevlerini Kolaylaştıracak

mh_ordinaryus_uygulamasi

Bir ders notları ve soru-cevap platformu olan Ordinaryus, sınava hazırlanan, ödev yetiştirmeye çalışan veya test çözmesi gereken öğrenciler için birebir. Öğrencilerin ödevler ve derslerle ilgili çalışmalarında yaşayacağı zaman kaybını önleyen ücretsiz Ordinaryus uygulamasından yararlanmak için uygulamanın akıllı telefona yüklenmesi yeterli.

Uygulamayı akıllı telefonlarına yükleyen öğrencilerin tek yapması gereken ise karşılaştığı sorunun resmini çekip uygulamayla paylaşmak. Öğrenciler bu yolla hemen tüm ders ve sınav kategorilerinde aradıkları yanıta çok hızlı ve çok kolay ulaşabiliyor.

İnteraktif niteliğiyle Ordinaryus öğrencilerin yalnızca soru sormasına değil, daha önce sorulmuş sorulara yanıt vermesine de olanak sağlıyor. Böylece kullanıcılar ve öğrenciler bir yandan sorularına yanıt alırken diğer yandan da sorulan sorulara yanıt vererek kişisel bilgi seviyelerini de test edebiliyor, sorularına yanıt bekleyen uygulama kullanıcılarına yardımcı olabiliyor. Kullanıcılar isterlerse, günlük, haftalık, aylık periyotlarla performanslarını da değerlendirebiliyorlar.

Hatta 24 saat aktif olan platformda, gelen soruları çözenler verdikleri yanıtlar sonucunda Ordinaryus rütbesine ulaşıp çeşitli hediyeler de kazanıyor.

YGS, DGS, LYS, TEOG, KPSS, ALES, YDS gibi sınav ve matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, Türkçe, felsefe, rehberlik, fen bilgisi, yabancı dil ve ödevler gibi ders kategorilerinde akla takılan her soru Ordinaryus sayesinde anında yanıt buluyor.

Ordinaryus yalnızca sorular ve yanıtlar konusunda değil, tercihler konusunda öğrencilerin en büyük yardımcılarından biri olma özelliği de taşıyor. Tercih konusunda aklı karışanlar, yine Ordinaryus sayesinde akıllarına takılan ne varsa, uygulama üzerinden sınav ve eğitim koçlarına, rehberlik öğretmenlerine sorabiliyor.

http://www.ordinaryus.com

Etiketler:
Share
2120 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?