logo

Orhan Gürel, Suluboya Resim Sergisini Açtı

Orhan Gürel “İz Bırakanlar 1” adlı kişisel suluboya sergisi 18 Ocak – 8 Mart 2018 tarihleri arasında Park Levent Dedeman AYA Gallery’de ziyaret edilebilir.

Küratörlüğünü Yuliya Ergene’nın yaptığı serginin açılışı 18 Ocak tarihinde sanatseverlerin ve basın mensuplarının katıldığı kokteyl ile açıldı.

Sergi 7 gün 24 saat ziyarete açık olacak. Orhan Gürel daha önce hiç sergilemediği üç büyük akrilik çalışması İstanbul tablolarını da bu koleksiyonda sergiliyor.

Orhan Gürel, 2014 yılında Çin’de düzenlenen Shenzen Suluboya Sanat Bienali’nde dünyanın birçok ülkesinden katılan 3800 suluboya ressamı arasında kataloğa giren 280 ressam içinde Türkiye’yi temsil eden tek isim olmuştur. 2015 yılında ise Fransa’da yayınlanan ve dünyanın en prestijli suluboya dergilerinden biri olan The Art of Watercolour’da bir röportajı yer almıştır. Gürel’in eserleri başta Türkiye olmak üzere ABD, İngiltere, Almanya, Japonya, Fransa, İsviçre ve Estonya’da birçok önemli koleksiyonda bulunmaktadır. Sanatçı, çalışmalarına Ankara’daki atölyesinde devam etmektedir.

Etiketler: » »
Share
5395 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?