logo

Otizmli Çocuklara Karma Sergi Desteği

mh_sergi_nis_ogad

OGAD (Otizm Güçlü Aile Derneği) ve Niş Art Gallery Maçka’nın ev sahipliğinde gerçekleşen karma destek sergisi 13 – 22 Ekim 2015 tarihleri arasında açık olacak.

Arden Orko Oluk, Barış Sarıbaş, Bedri Baykam, Birsen Sönmez, Canan Erdem Karabel, Cengiz Çetiner, Ceylan Boğazköy, Ebru Yolver, Esin Küçüktatıl, Esra Üner, Figen Hatipoğlu, Gamze Civelekoğlu, Genco Gülan, Gülsen Giz, Hayrettin Atılgan, Hayal İrtegün, Hulki Karabel, Hülya Küpçüoğlu, Julie Upmeyer, Mehmet Ekiz, Mehmet Yılmaz, Meltem Aktaş, Memduh Kuzay, Metin Tütün, Mine Talu, Murat Fatih Mısırlı, Nazan Pamuk, Nezihe Ecevit, Nimet Koçak, Pervin Özen, Tamara Benlioğlu, Yeşim Ayşen ve Zekiye Tellioğlu’nun eserlerinin yer aldığı serginin açılışı 13 Ekim’de sanatseverlerin ve basın mensuplarının katıldığı kokteyl ile yapıldı.

OGAD, otizmli çocukları ve ailelerini güçlendirmek ve toplumu otizm konusunda bilinçlendirmek amacıyla kuruldu. Sergiden elde edilecek gelir Devlet Okulları ve Özel Okullarda yarı kaynaştırma modeliyle otizmli çocukların öğrenim görebilmesi için, ABD lisanslı bir modelin Türkiye’de yaygınlaştırlması amacıyla kullanılacaktır.

Niş Art Gallery Maçka Adresi: Süleyman Seba Cd. Fırat Apt. No: 58/1   Maçka – İstanbul

Etiketler: »
Share
8060 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?