logo

Otokar’ın Web Sitesi Yenilendi!

mh_otokar_yeni_web

Otokar web sitesini yeniledi. Modern ve kullanıcı dostu tasarımı ile ziyaretçilerinin kolaylıkla aradığı bilgiye ulaşmasına yönelik olarak hazırlanan sitede artık görsellik çok daha ön planda.

Uzun bir çalışmanın ürünü olarak yeniden şekillendirilen sitede, Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri yer alıyor. Sade ve kolay anlaşılabilir menü yapısıyla mevcut ve potansiyel müşterilerin aradıklarını kolay bulabilecekleri bir yapı oluşturulurken otobüs, kamyon ve treyler segmentlerinin altında ürün bilgileri, görseller, broşürler ve videolar bulunuyor. Sitenin fark yaratan özelliklerinden biri ise müşterinin, ihtiyacına yönelik aracı bulmasını kolaylaştıran “karşılaştırma” olanağı. Ayrıca artık istendiğinde ürünlerle ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı broşürler bilgisayara indirilebiliyor.

Mobil cihazlarla da uyumlu bir tasarıma sahip olan otokar.com.tr adresinde Otokar hakkında güncel haberler ve yeniliklere kolayca ulaşılabilirken, ayrıca müşterilerin ihtiyaç duyacakları Otokar Müşteri Hattı, Bayiler, Yetkili Servisler gibi satış sonrası destek bilgileri de yine siteden kolayca erişilebiliyor. Otokar’ın ticari araç kullanıcılarına yönelik olarak hazırladığı Otokar Hattı bülteni de yine site aracılığıyla okunabiliyor.

www.otokar.com.tr

Etiketler: »
Share
2258 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+1 = ?