logo

Ottoman Hotel Imperial’a Uluslararası Ödül

mh_ottoman_hotels_odul

Tarihi Sultanahmet Yarımadası’nda yer alan Ottoman Hotel  Imperial, Haute Grandeur Global Hotel Awards Ödülleri kapsamında “The Best Location” ödülüne layık görüldü.

Dünyanın dört bir yanından en iyi oteller, 20 Ekim 2016 tarihinde Abu Dabi Fairmont Bab Al Bahr’da düzenlenen Ödül Galası Töreni’nde Haute Grandeur Küresel Otel Ödülleri (Haute Grandeur Global Hotel Awards) ile ödüllendirildi. Türkiye’de ödülü kazanan tek otel ise, Ottoman Hotel  Imperial oldu. Ottoman Hotel Imperial daha önce de uluslararası alanda 2 kez ödül kazanmıştı.

7 kıtada 172 ülkenin, 94 kategoride mücadele ettiği yarışmada, 350’ye yakın davetlinin katıldığı törende Ottoman Hotel Imperial’in ödülünü Ottoman Hotels Group Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Konuşur ve Ottoman Hotels Group Genel Müdürü Serdar Balta ile birlikte aldı.

 Dünyanın en önemli tarihi yapılarından biri olan Ayasofya’nınhemen yanında yer alan ve konuklarına eşsiz Ayasofya manzarasında güne merhaba deme konforu yaşatan Ottoman Hotel Imperial’de toplam 49 oda yer alıyor.  Ottoman Hotel Imperial bünyesinde yer alan Matbah Restaurant da OsmanlıSaray Mutfağı’ndan lezzetleri  günümüze taşıyarak konuklarına sunuyor.

www.ottomanhotelimperial.com

Etiketler: » » »
Share
2405 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+10 = ?