logo

Panasonic ve SOTI Arasında İşbirliği

Panasonic, dayanıklı ürünlerini daha da güvenli hale getirmek amacıyla dünyanın en güvenilir mobil ve IoT cihaz yönetim çözümleri sağlayıcısı SOTI ile işbirliğini genişlettiğini duyurdu.

Müşterilerin toplam sahip olma maliyetini (TCO) azaltmayı hedefleyen Panasonic, arıza oranı en düşük mobil bilgisayarlardan birini üretti. SOTI ile yapılan bu işbirliği ise cihaz yönetimini daha da akıllı hale getirerek sağlık, perakende ve lojistik gibi çok farklı sektörlerde daha düşük TCO vaat ediyor.

Mobil çalışanların yüzde 49’unun bilgisayar arızalarının çalışmalarını ciddi oranda engellediğini düşündüğü göz önünde bulundurulduğunda, bu ortaklığın iş dünyası açısından ne kadar büyük önem taşıdığı da ortaya çıkıyor.

İşinize daha iyi bir açıdan bakın

Panasonic ayrıca, Toughpad FZ-N1 ürününün geçtiğimiz günlerde SOTI tarafından sertifikalandırıldığını da duyurdu. Posta ve kurye, depo, perakende, üretim, saha hizmetleri ve acil hizmetler alanında çalışanlar için özel olarak tasarlanan Panasonic Toughpad FZ-N1, şirketin dayanıklı el bilgisayarı pazarındaki gücüne liderlik ediyor. Cihazın arkasındaki entegre açılı barkod okuyucu, tekrar eden hareket kaynaklı incinmelere karşı cihazı koruyup üretkenliği artırırken, ses ve veri özellikleriyle bu alanda aranan dayanıklı el bilgisayarı olmasını sağlıyor.

Panasonic’in FZ-N1 cihazı, SOTI’nın MobiControl Stage uygulamasını kendi cihazlarına entegre etmesini de sağlıyor. BT yöneticileri; mevcut uygulamalar, tercih edilen iletişim ağları ve güvenlik ayarları da dahil, cihazın sahada kullanım için gereken tüm kilit parametrelerini tanımlamak için MobiControl Stage’i kullanabiliyor. MobiControl Stage sonrasında, gelecekteki cihazları yapılandırırken kullanılacak bir barkod oluşturuyor. Her bir taşınabilir cihazdaki yapılandırmayı kopyalamak için cihazı ve yerel MobiControl Stage programını açmanız ve barkodu taramanız yeterli oluyor. MobiControl Stage saniyeler içinde otomatik olarak diğer cihazdaki yapılandırmayı kopyalıyor.

Bu fonksiyonellik, kurumlar için yeni cihazları dağıtırken veya onarım ile değişim programlarını çalıştırırken birtakım avantajlar sunuyor. Örneğin, üretici veya bayi, barkod yapılandırmasının bir kopyasını saklayabiliyor ve önceden yapılandırılmış cihazları doğrudan alanda çalışanlara göndererek arızaları büyük ölçüde azaltıyor.

SOTI sertifikasına ek olarak Panasonic, Kanada’nın Niagara Şelaleleri’ndeki son SOTI Sync konferansında SOTI’nın “Yılın OEM Ortağı” ödülüne layık görüldü. SOTI iş ortağı ödülleri, kurumsal mobilite pazarındaki yenilikleri mükemmel biçimde sürdürmenin yanı sıra hem gelir hem de müşteri dağıtımlarındaki büyüme başarısını kutluyor. SOTI şu anda 150 OEM ortağına sahip.

SOTI Stratejik Anlaşmalar Başkan Yardımcısı Shash Anand “Kurumlar, bağlantılı cihazların yarattığı karışıklığı yönetme konusunda, özellikle mobilite kurum için kritik öneme sahip olduğunda, sıkça zorluklarla karşılaşırlar. Araştırmaya göre, küresel mobil işgücünde çalışan insan sayısının 2022 yılına kadar 1,87 milyara ulaşacağı tahmin ediliyor, bu hiç de şaşırtıcı değil. Bu nedenle, dayanıklı cihaz ürünlerinin güvenliğini ve verimliliğini garanti etmek için Panasonic ile gerçekleştirdiğimiz ortaklığın büyümesinden memnunuz. Bu pazardaki iki kilit oyuncu olarak, kendimizi küresel mobil işgücünün olabildiğince etkin ve verimli çalışmasını sağlamaya adadığımızı söyleyebilirim” dedi.

Panasonic İş Geliştirme Müdürü Sylvaine Smith ise “Dünyanın önde gelen mobil yönetim şirketi tarafından aldığımız bu sertifika ve SOTI’nın zamandan tasarruf sağlayan yapılandırma özelliklerini çığır açan Android taşınabilir cihazımıza entegre etmemiz, Panasonic’in Avrupalı kurumlar için dayanıklı taşınabilir cihaz pazarını yeniden şekillendirme konusundaki kararlılığını ispatlıyor. Dayanıklı cihazlarımızın tüm müşterilerimiz için güvenli ve güvenilir olmasını sağlamak için SOTI ile ortaklık kurduk. Cihazlarımızın en kötü senaryonun dahi altından kalkabilmek için uzaktan yönetilebilmesi çok önemli. Ayrıca sağlık hizmeti ekiplerinden teslimat sürücülerine kadar herkesin kritik işlerini aralıksız olarak yerine getirebilmelerini sağlamak için maliyetli arızaları da en aza indirebiliriz. SOTI MobiControl ve SOTI ile gelişen ortaklığımız bu amaca ulaşmanın anahtarıdır” dedi.

www.toughbook.eu

 

Etiketler: » » » » »
Share
2259 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?