logo

Papara, Ön Ödemeli Papara Card’ı Duyurdu

Papara, kullanıcılarına sunduğu ön ödemeli Papara Card ile para transferi ve ödemelerin yanı sıra kullanıcıların artık Papara bakiyelerini POS cihazı olan her yerde harcamalarını ve tüm ATM’lerden para çekebilmelerini sağlıyor. Üstelik sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada.

Ve tüm bunlar gerçekleşirken Papara hiçbir banka altyapısı kullanmadan, kendi teknolojisi ve lisansları ile kart operasyonunu yürütüyor. Diğer bir ilk ise ön ödemeli kart olmasına rağmen karta yüklenen ya da hesabınıza gelen paranın ATM’lerden çekilebiliyor olması. Papara Card bu yönleriyle kullanıcılarına avantajlar sağlayarak diğer ön ödemeli kartlardan ayrışıyor. Adeta banka olmadan bir bankanın yapabileceği birçok hizmeti sağlıyor.

Papara Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed Faruk Karslı, Papara CEO’su İlker Diker ve Papara CTO’su Emre Kenci’nin katılımı ile 20 Eylül 2017 tarihinde düzenlenen basın toplantısında verilen bilgiye göre Papara Card’a 13 yaş ve üzerindeki herkes sahip olabiliyor. Hem internet alışverişlerinin ödemeleri hem de tüm dünyada fiziksel pos’larda ödemeler yapılabiliyor. Üstelik tüm bankaların yurtiçi ve yurtdışı ATM’lerinden para çekilebiliyor. Papara Card ile birlikte Papara, tüm yaş gruplarından kullanıcılarının para ile ilgili tüm ihtiyaçlarını fiziksel paraya temas etmeden, en hızlı ve kolay şekilde karşılamasına olanak sağlıyor.

Papara Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed Faruk Karslı, Türkiye’de bankacılık sistemi ile ilgili tanışmayan önemli bir kesim olduğunu söylüyor. BKM verilerine göre yetişkinlerin yüzde 44’ü hala banka hesabı sahibi değil. 18 yaş altı kitleyi de buna eklediğinizde her iki kişiden birinin finansal ürünlere erişiminin olmadığını anlatan Karslı, “Biz Türkiye’nin 2023’te nakitsiz topluma geçiş vizyonunda bu boşluğu doldurarak banka hesabı olmayan veya bankacılık sistemini kullanmak istemeyen insanların da ödeme yapabilmesini ve birbirine para gönderebilmesini sağlıyoruz” dedi.

Papara CEO’su İlker Diker, kısa sürede 300 bin kullanıcıya ulaşan Papara’nın özellikle gençler tarafından hızla kabul gördüğünü ve Papara olarak kullanıcı odaklı yaklaşımla tüm ihtiyaç ve talepler üzerinde çok çalışarak web ve mobil altyapılarını sil baştan tasarladıklarını belirtiyor. Özellikle kullanıcılar tarafından talep edilen Papara Card’ın kısa sürede önemli satış adedine ulaşmasını öngördüklerini belirten İlker Diker, Papara Card’ın ilk etapta www.papara.com  ve Papara’nın iOS ve Android uygulamaları üzerinden, çok yakında da fiziksel satış noktalarından temin edinilebileceğini belirtiyor.

 

Etiketler: » » » »
Share
4763 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+5 = ?