logo

Paragaranti.com Yenilendi

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer

Garanti Bankası, piyasalara ve ekonomiye dair anlık gelişmeleri paylaştığı, yatırımcı, sektör profesyonelleri ve bireysel kullanıcılar için kapsamlı bilgiler içeren paragaranti.com’u yeniledi. Ücretsiz üye olunabilen, yeni yapısıyla kullanıcıların kendi seçtiği yatırım araçlarını takip etmesine imkân tanıyan paragaranti.com üzerinden Garanti Bankası, Garanti Yatırım ve Garanti Portföy’ün uzman analistlerinin görüş ve yorumlarına ulaşılabiliyor. Sitede ayrıca, Garanti Bankası’nın farklı risk profilleri için hazırladığı model portföylerin yanı sıra, döviz, hisse senedi, tahvil ve emtia piyasalarına dair içerikler de yer alıyor.

Garanti müşterileri ise tüm bu içeriklerin yanı sıra, sitedeki “Hemen Al” özelliğini kullanarak Garanti İnternet ve Garanti Cep üzerinden, anında döviz, altın, hisse senedi gibi yatırım işlemlerini güvenli, kolay ve hızlı şekilde gerçekleştirebiliyor.

Yenilenen paragaranti.com hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer “Dijital bankacılık alanındaki yatırımlarıyla sektörde öncü ve lider konumda bulunan Garanti Bankası, internet kullanıcılarının piyasalar, yatırım araçları ve ekonomiye dair en doğru bilgiye ulaşmasını hedefliyor. Türkiye’de para piyasaları ve finans sektörü hakkındaki tüm bilgileri tek bir platformda toplayan paragaranti.com, uzun yıllar önce alanında fark yaratarak sektöre öncü oldu. Günümüzün kullanıcı ihtiyaçlarına göre yenilediğimiz ‘Yatırımın Garanti Yolu’ paragaranti.com Garanti’nin tüm dijital kanallarıyla uyumlu hizmet sunuyor. Türkiye’nin en dijital şirketi olarak, teknolojimizden ve yenilikçi ürün vizyonumuzdan aldığımız güçle, müşterilerimize ve dijital kanal kullanıcılarına, her zaman farklı bir deneyim sunmak, sektöre yön vermek için çalışıyoruz” dedi.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten “Yenilenen paragaranti.com, artık “Yatırımın Garanti Yolu” olacak. Yatırım araçları hakkında kapsamlı bilgi edinmek isteyen herkese, paragaranti.com’u ziyaret etmesini, uzman analistlerin güncel piyasa yorumlarını okumasını, yatırımları için getiri karşılaştırma aracımızdan faydalanmasını tavsiye ediyoruz. Özellikle, Garanti Yatırım’ın hisse önerileri ve Garanti Bankası’nın farklı risk profilleri için hazırladığı model portföyler, mutlaka incelenmeli. İnanıyorum ki paragaranti.com, kullanıcı dostu özellikleri, güncel ve yön gösteren içerikleriyle bundan böyle tüm yatırımcıların ilk başvuru kaynağı olacak” dedi.

Paragaranti.com Üzerinden Yapabilen İşlemler

Kullanıcıya Özel Site: Takip edilen yatırım araçlarını “İzlediklerim” listesine ekleyerek deneyimlerini kişiselleştirmek.

Haber ve Ekonomi Takvimi: Foreks ve Reuters’ın servis sağladığı güncel haberleri, sürekli yenilenen ekonomik takvimi takip etmek.

Araştırma Raporları ve Makaleler: En güncel araştırma raporlarına, yorumlara, temel ve teknik analizlere ulaşmak.

Alarm: Anlık piyasa verilerini izleyebilmek için, “akıllı alarm” fonksiyonuyla istenilen yatırım araçları ve kategoriler özelinde, SMS ya da e-posta yoluyla anlık bildirim almak.

Getiri Karşılaştırma: Ana sayfada bulunan “widget” özelliğiyle getiri karşılaştırması yapmak. Farklı yatırım araçlarını kullanarak 1.000 TL’nin ne kadar getirisi olduğunu karşılaştırabilmek.

Finansal Okuryazarlık: Sitede yer alan yatırım sözlüğü sayesinde finansal okuryazarlığın gelişmesine katkı sağlamak.

Hemen Al-Sat: Takip edilen finansal varlıklar için “Hemen al-sat” butonlarına tıklayarak, Garanti Internet ve Garanti Cep’ten ilgili ürünün alım-satım ekranlarına doğrudan ulaşmak.

Taktik ve Model Portföyler: Farklı risk grupları için hazırlanmış model portföylere ulaşmak, getiri performanslarını takip etmek, karşılaştırma yapmak.

Etiketler: » » »
Share
4452 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+3 = ?