logo

Paraşüt’e Avrupa Bulut Ödülleri’nde Büyük Onur

mh_parasut_odul

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için geliştirilen web tabanlı finansal yönetim uygulaması Paraşüt, Avrupa’nın en büyük bulut bilişim organizasyonu Euro Cloud tarafından düzenlenen ve Türkiye’de 2. defa hayat bulan Euro Cloud Award’da (Avrupa Bulut Ödülleri’nde) “Yılın Startup Servis Sağlayıcısı” kategorisinde birinci oldu.

Paraşüt, 6 kategoriden oluşan ve her kategoride ilk üç kazananın belirlendiği organizasyonda kazandığı birincilik ödülü ile Ekim’in ikinci haftası Barcelona’da gerçekleşecek Avrupa finalinde Türkiye’yi temsil ederek yarışma fırsatını da kazanmış oldu.

Bilişim sektöründeki başarıları ön plana çıkarmayı amaçlayan yarışmada, kriterler doğrultusunda bulut bilişimi başarıyla uygulayan, sektörde örnek olabilecek uygulamalar ödüllendirildi. Organizasyonda jüri olarak bilişim sektörünün önde gelen markalarının üst düzey yöneticileri yer aldı.

Paraşüt Kurucu Ortağı Sean X. Yu Avrupa’nın en büyük bulut bilişim organizasyonu Euro Cloud tarafından düzenlenen yarışmada kategorimizde birinci ve Türkiye’yi Avrupa’da da temsil edecek olmaktan çok mutluyuz. Kazananlar, bulut servisinin orijinalliği, yaratıcılığı, markanın diğerlerinden ayrışmasını sağlayan özellikleri gibi birçok kriter göz önünde bulundurularak seçildi. Bu bizim için büyük bir başarı. Büyüyen genç ve dinamik ekibimizle, başarılarımızı hızla arttırmak için çok çalışıyoruz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
1896 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?