logo

Park Dedeman Levent 2. Yaşını Kutlarken Down Sendromu Derneği’ne Destek Verdi

Dedeman Grubu’nun bünyesinde yer alan ve 2015 yılı itibarı ile hizmet vermeye başlayan Park Dedeman Levent, 2. Yaşını Dans +1 Grubu’nun Latin dans gösterisi ve Down Sendromu Derneği yararına düzenlenen bir müzayede ile kutladı. Otelin yönetim kadrosu ve çalışanlarının bir araya geldiği akşama, sanatçılar ve özel davetliler de katıldı.

Akşamın açılış konuşmasında iki mutluluğu bir arada yaşadıklarını dile getiren Park Dedeman Levent ve Dedeman İstanbul Otellerinin Genel Müdürü Tunay Erdal Park Dedeman Levent otelimizin ikinci yılı kutlamasında çok önemli bir sorumluluk için bir araya geldik. Yeni yaşımızı Down sendromlu gençlerimizin içten gülümseyişleri arasında kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün birbirinden değerli eserlerin satışından elde edeceğimiz tüm geliri Down Sendromu Derneği’ne, çocuk ve gençlerimizin eğitimi için bağışlayacağız. Park Dedeman Levent olarak faaliyete geçtiğimiz 2015 yılından bu yana bir “şehir oteli” olarak sürdürülebilirlik vizyonumuz ile hem kültürel hem de topluma karşı sorumluluğumuzu yerine getirecek projelere imza atmak için çalışıyoruz” dedi.

Down Sendromlu Gençlerin Gözünden Dünya

Otel ikinci yılını kutlarken, derneğin yararına çok kıymetli ressamların eserlerinin ve Down sendromlu gençlerin çektiği fotoğrafların yer aldığı 15 eserden oluşan bir müzayede düzenlendi.

Down sendromlu gençler fotoğrafları ve dans gösterisi ile sanatseverlere sanat dolu bir gece yaşattılar. Sanatın gençlerde sosyal ve duygusal becerileri geliştirdiğini söyleyen Down Sendromu Derneği Genel Başkanı Gün Bilgin “Bu müzayede ile hedefimiz, çocuklarımızın eğitimini teknoloji ile buluşturmak ve eğitim modelimizin tüm Türkiye’ye yaygınlaştırılmasını desteklemektir” dedi.

Müzayede gönüllü olarak hem galerilerden hem de sanatçılardan büyük destek gördü. Yuliya Ergene’nin küratörü olduğu Aya Gallery, Ressam Pınar Kanber’in kurucusu ve küratörü olduğu Part Gallery, Rahmi Çöğendez’in küratörü olduğu Rc Gallery, Davit Ughrelidze, Erhan Hökelek, Haluk Evitan, Mehmet Ali Elekberov, Teymur Ağalıoğlu’nun eserleriyle müzayedeye katkı sağladı. Kişisel bağışlarıyla geceye destek olan Suna Özkalan, Şükran İstanbullu, Nermin Alpar, Hikmet Çetinkaya ve Nick Merdenyan da Down Sendromu derneği yararına bağışladıkları eserleriyle bu özel müzayede’de yer aldılar.

www.downturkiye.org

Etiketler: » » »
Share
4236 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?